Milyen fogyókúrát csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 175cm és 90kg. Nem látszódik rajtam, de én tudom, és nagyon zavar, meg persze nem egészséges ez a testsúly. Az lenne a kérdésem, hogy milyen fogyókúrát csináljak? Meg mit hogyan csináljak? Mármint mit egyek, hány óráig lehet, miből mennyit stbstb. és lehet például kávét vagy energiaitalt inni közben? Meg ugye én még sulizok, és milyen ennivalót vigyek meg ilyenek, meg ha tud valaki valami jó tornavideót ugye a mozgás miatt az is jó lenne. Előre is nagyon nagyon szépen köszönöm annak aki a válaszra időt szán!:)2015. jan. 26. 19:52
1/1 anonim válasza:
Cukros üdítőket,tésztákat,fehér lisztes dolgokat felejtsd el.Igyál sok vizet,és mozogj minden nap egy órát.Mindegy mit,ami jól esik (bicikli,úszás,futás,otthoni torna,bármi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!