Elkezdtem egy fogyokurat kb 2 hete, azota rengeteget fogytam, van derekam, vekony vagyok, a hasam megsem lapos, miert?
2 hét alatt nem igazán lehet rengeteget fogyni.
Nem tudom mit csináltál, de lehet, hogy a kétes módszered miatt kikészült a beled...föl vagy fújódva mint tehén a lucernásban.
A szegény éhező afrikaiknak is mindig fel van puffadva a hasuk. Nézz utána.
Zoldsegeket ettem, meg rizst, meg ilyeneket. Tehat nem eheztettem magam, ha erre gondolsz.
De sosem volt teljesen lapos hasam, teljesen mindegy mit csinaltam. Szoval ezert sem ertem..
A teljesen lapos has genetika kérdése.
Nekem sem lapos teljesen és az a laposság is kb addig tart, amíg nem eszek. Utána olyan vagyok 1-2 órán keresztül, mint egy terhes kismama, szó szerint. Igazából testtartással tudok vele csalni, ha kihúzom magam rendesen (ahogy mindig kellene), illetve a kaja mennyiségével. Pocakos vagyok, mindig is az voltam, csak a pocak mérete változott diéta után. Ez genetika. Ez van. Abból kell kihozni a maximumot, ami van. De legalább már nem látszik undorító "köldök gödör" a póló alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!