47 éves,160 cm es 72 kg os hölgy milyen fogyókúrát kezdjen el, és mit sportoljon?
Figyelt kérdés
Van sok edzőgép, stepper...stb.érdemes valamelyiket beszerezni, ami segíti a fogyást.Szobabiciklim van csak.2015. febr. 2. 08:51
1/5 anonim válasza:
Én azzal dobtam le 30kilót!Napi fél órát tekerj!
2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg?Hihetetlen!Remélem nem trollkodol velem..:)Pedig azt mondják, hogy nem lehet csak a tekeréstől fogyni...
Mellette diétáztál is?
2015. febr. 2. 10:15
3/5 anonim válasza:
Anyukam 40 evesen fogyott egy ev alatt 35kilot . Egeszsegesen taplakozott es itthol ugra bugralt egy nap 1orat . En 18eves vagyok es jartam zumbazni lattam idosodo holgyeket is szerintem az az egyik legjobb sport en 2 honap alatt majdnem 10kilot adtam le . :)
4/5 anonim válasza:
Mozogni kell. Teljesen mindegy hogy mit. Fekvő támasz, futás, torna, gimnasztika. Biciklizés is jó. De ha vegyïted még hatásosabb. A legeredményesebb akkor, ha jól megizzad az ember közbe. Csak nem sokat szabad beszėlni róla , mert a legtöbb ember lelkileg feladja, beleun.
5/5 anonim válasza:
Kenyeret,tésztát,cukros dolgokat nem eszem,csirkehús,zöldség,tojás ilyesmi mehet.Ja,és 2-3 liter víz.(1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!