Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 47 éves,160 cm es 72 kg os...

47 éves,160 cm es 72 kg os hölgy milyen fogyókúrát kezdjen el, és mit sportoljon?

Figyelt kérdés
Van sok edzőgép, stepper...stb.érdemes valamelyiket beszerezni, ami segíti a fogyást.Szobabiciklim van csak.
2015. febr. 2. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azzal dobtam le 30kilót!Napi fél órát tekerj!
2015. febr. 2. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Tényleg?Hihetetlen!Remélem nem trollkodol velem..:)Pedig azt mondják, hogy nem lehet csak a tekeréstől fogyni...

Mellette diétáztál is?

2015. febr. 2. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Anyukam 40 evesen fogyott egy ev alatt 35kilot . Egeszsegesen taplakozott es itthol ugra bugralt egy nap 1orat . En 18eves vagyok es jartam zumbazni lattam idosodo holgyeket is szerintem az az egyik legjobb sport en 2 honap alatt majdnem 10kilot adtam le . :)
2015. febr. 2. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Mozogni kell. Teljesen mindegy hogy mit. Fekvő támasz, futás, torna, gimnasztika. Biciklizés is jó. De ha vegyïted még hatásosabb. A legeredményesebb akkor, ha jól megizzad az ember közbe. Csak nem sokat szabad beszėlni róla , mert a legtöbb ember lelkileg feladja, beleun.
2015. febr. 2. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Kenyeret,tésztát,cukros dolgokat nem eszem,csirkehús,zöldség,tojás ilyesmi mehet.Ja,és 2-3 liter víz.(1-es voltam)
2015. febr. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!