Hogy izmosodjak ki gépek nélkül?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 19:33
2/11 anonim válasza:
Sehogy' Az izmosodás ugy lehetséges csak ha sok 100 000 Ft-ot elköltesz gépekre! (??????)
3/11 anonim válasza:
Van egy olyan izomerősítés, amit a börtönben is lehet végezni, ahol nem áll rendelkezésre sok százezres kondigép park. Lényege, hogy a saját tested súlyát használod a súlyzók helyett. A fiam ezzel a módszerrel "gyúrta ki" magát. Majd megkérdezem, mi a pontos neve. Youtube-on is vannak fent videók róla.
4/11 anonim válasza:
FEGYENCEDZÉS! Könyv is van róla:
5/11 anonim válasza:
Jól írták az előttem szólók.
Ezekre keress rá: fegyencedzés, calisthenics, street work out.
Tuti siker. Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy egy idő után itt is szükség van nehezítésre. Aki már "profin" nyomja ezeket, azok már mind használnak valamilyen kiegészítő súlyt is. Pl. lábsúly, súlymellény.
6/11 anonim válasza:
Bár nyilván a fegyencedzés a legjobb tanács, de nekem még eszembe jutott a súlyzó gyanánt kilós cukor, 2 kg-os liszt, valamint vannak olyan hatalmas lábosaim (króm), hogy annak az elmosogatása önmagában felér egy súlyzózással :D (ez komoly, mikor beteg voltam, el se bírtam)
7/11 _Dean_ válasza:
Fegyenc, street workout meg nyomathatsz Kettlebellt is :)
8/11 anonim válasza:
Konzultálj egy plasztikai sebésszel. Ahogy a hölgyeknél implantátumokat helyeznek be a mellükbe el tudom képzelni, hogy hasonló "betéteket" az izmokhoz is be lehet helyeztetni. Igaz, hogy biztos drágább, mint az erőlködés, meg a "szerek".
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
ja street-workout jó, húzódzkodás-tolódzkododás és társai, de alkat kérdése is ha vki nagyon vékony akkor nyilván nem annyira hatékony már a kicsit testsúly miatt sem alapból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!