Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok diéta alatt...

Ti mit gondoltok diéta alatt a virsliről? (Vacsorára) Sok zöldséggel, természetesen kenyér nélkül.

Figyelt kérdés

Néha nincs kedvem tojást feltenni főni,ezért virslit vacsizom néha.

Egy virsli kb 100kcal, én kettőt eszem uborkával paprikával,vagy épp amilyen zöldség van itthon.

De vacsizni mindig este 8-9kor tudok. Igazából normális kommenteket várok,nem pedig a fogyókúrától kikészült embereket :)

2015. márc. 11. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan lehet enni, ezek a szójával dúsított virslik pont erre valók.
2015. márc. 11. 21:30
 2/7 Philipp Gábor ***** válasza:
31%
Nem ajánlatos mert hozzáadott cukrot is tartalmaz amit az íz fokozására használnak.Ez elég az inzulin reakcióhoz ami zsír lerakódással is jár.
2015. márc. 11. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. márc. 11. 22:04
 4/7 anonim válasza:
Normalisabb,markasabbat igen megkell nezni hany % hust tartalmaz
2015. márc. 11. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon jo virsli, amit en szoktam venni, sparban lehet kapni, zold csomagolasa van, evvival amadori virsli, lehet kapni 100grammos kiszerelesben is, 89% a hustartalma es nem mellesleg glutenmentes is, az ize pedig finom, guszta is, mert 4 db ilyen kis mini virsli van benne :)
2015. márc. 12. 06:20
 6/7 Philipp Gábor ***** válasza:
Mindegyikben van egy kis cukor.
2015. márc. 12. 07:07
 7/7 Janemba27 válasza:
Egyátalán nem hízlal. Juhbeles virslit ettem 2 pofára vizet ittam mellé és mozogtam de keveset 25kg- szoval lehet h van benne cukor de olyan minimális hogy diéta szempontjábol lényegtelen.. Kérdező neked meg üzenem nyugodtan edd ahogy csak jól esik.
2016. júl. 24. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!