Édesszájú életmódváltók, hogyan maradtok motiváltak és kitartóak?
Figyelt kérdés
Ötleteket keresek a kísértés idejére, ami óhatatlanul jelentkezni fog, mihelyt belevágok a fogyásba. Egyik ötletem: bikinis fotó, hogy elszörnyedjek. Másik: sport, infraszauna. Egy dolog tuti nem megy: a "pakold ki a hűtődet" c. dolog, nagycsaládban élek. Ti mit tesztek, amikor rátok tör a nassolhatnék??2015. márc. 12. 13:34
1/5 anonim válasza:
Vízzel készített zabkása ( 5dkg zabpehely kb 2- 2,5 dkg vízben főzve), pici édesítővel fahéjjal, vagy kakaóval, nekem mulasztja az édesség utáni vágyat. Illetve az aldis diabetikus csoki, az Urbán & Urbán féle diabetikus nápolyi, vagy a Cerbonának is van kétféle müzliszelete amiben nincs cukor- nekem ezek beváltak. Persze az igazi sütik hiányoznak,elmúlt éjjel is 3 tálca sütivel álmodtam, de én nőgyógyászati okból diétázom, és a cél, hogy végre lehessen kisbabám, így mielőtt megennék valamit megkérdezem magamtól, hogy megéri e megenni, elég motiváló az is, hogy egy- két számmal kisebb ruhákba beleférek már simán. (2 hónap alatt fogytam 6 kg-t, szénhidrátbevitel csökkentéssel)
3/5 anonim válasza:
én néha megeszek 2-3 kocka étcsokit, vagy egy marék sótlan mogyit. De szoktam készíteni paleo sütiket is, meg a neten található sokféle fitness finomságot.
4/5 anonim válasza:
Én teát szoktam inni, vagy ha férjem mellettem csokit eszik, akkor 1 mm-ernyit leharapok belőle. Az pont annyi, aminek súlya sincs, de elég ahhoz, hogy szétolvadjon a számba. Igazából mióta nem eszem semmi édességet vagy édesített dolgokat, azóta az is elég ha csak megszagolom milyen finom illata van.
A zabkását pedig ma reggel próbáltam először és tényleg nagyon finom.
5/5 anonim válasza:
Én azt tartom, hogy egy nap az édesség férjen bele 50 kalóriába (ez 2 kocka tejcsoki), ha nagyon elszalad velem a ló, akkor nagyon max. 100 kalóriába. Viszonylag hamar megtanultam beosztani, és sokszor nem is használom ki a napi 50 kalóriás "keretemet":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!