Ti hogyan maradtok motiváltak?
Fogyni szeretnék, és ha elkezdek edzeni, sikerül is ledolgozni pár kilót, de egy idő után vhogy mindig elvesztem a motivációmat.... és sajnos nem tudok ellenállni a finom ételeknek... :(
Ti hogyan maradtatok motiváltak? Ki hogy fogyott le? :)
En ha futok mindig az mondom : mindent a kerek popsiert
Vagy beállok a tükörbe es elmondom magamnak 30× maradj kövér te disznó ugyse tudsz lefogyni!
En csak ennyit csinálok:)
Ebben a korban én is ennyi kiló voltam, aztán amikor elkezdtem napi 12-16 órákat melózni, szépen elhagytam a súlyom negyedét, most 75 kg vagyok.
Ha komolyan fogyni akarsz menj el pizzériába vagy pékségbe melózni...
A kemence mellett leizzadod...
2 titka vana fogyásnak ami mindenkinél működik!
Legalább napi 12 óra talponlét, max 5 óra alvás.
Egyszerűen elég rólad minden.
a napi 12 óra talponlét bőven megvan, az 5 óra alvás meg általában a maximum...
nyáron egy gyárban voltam melózni, egy 900 fokos kemence mellett egész nap, de nem nagyon vettem észre, hogy az jót tett volna.... annyi volt a különbség, hogy akkor napi 8-9 liter vizet ittam.
Hát én mivel sose néztem ki jól, ezért elhatároztam, hogy akár hosszú hónapokat a célért.
Persze mozdult a mérleg, mozogtam, okosodtam közben, miből mit, hogyan.:)
Jajj amúgy igen, pasi miatt volt részben, hogy nem adhattam fel..:D Leadtam 6 kg-t, mielőtt randiztunk volna.
Tetszettem neki, nem ott volt a gond, csak nem így terveztem, én léptem vissza, bár szarul esett nekem is.
Akkor elgondolkodtam, hogy na most van értelme tovább fogyózni? És igen volt rá a válasz.:)
Leadtam még 8-at.
Nem tudom ez fiúnál hogy számít, de jobban éreztem magam, láttam, hogy alakulok, kezdtem tetszeni magamnak.
Most meg, ha tolnák a képembe a finom ételeket, 10-ből 9-szer visszautasítanám.:)
Kialvatlanság növeli az étvágyat, ezért nem túl jó, de más okokból is egészségtelen.
Milyen sportokat szeretsz? Ha csoportos, az még jobb, mert akkor a társaság is motivál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!