Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan maradtok motiváltak?

Ti hogyan maradtok motiváltak?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék, és ha elkezdek edzeni, sikerül is ledolgozni pár kilót, de egy idő után vhogy mindig elvesztem a motivációmat.... és sajnos nem tudok ellenállni a finom ételeknek... :(

Ti hogyan maradtatok motiváltak? Ki hogy fogyott le? :)

2013. dec. 27. 19:36
1 2
 1/13 anonim válasza:

En ha futok mindig az mondom : mindent a kerek popsiert

Vagy beállok a tükörbe es elmondom magamnak 30× maradj kövér te disznó ugyse tudsz lefogyni!

En csak ennyit csinálok:)

2013. dec. 27. 19:39
 2/13 A kérdező kommentje:
ja az lemaradt hogy 17/F 92kg.
2013. dec. 27. 19:39
 3/13 anonim ***** válasza:
16%

Ebben a korban én is ennyi kiló voltam, aztán amikor elkezdtem napi 12-16 órákat melózni, szépen elhagytam a súlyom negyedét, most 75 kg vagyok.

Ha komolyan fogyni akarsz menj el pizzériába vagy pékségbe melózni...

A kemence mellett leizzadod...

2 titka vana fogyásnak ami mindenkinél működik!

Legalább napi 12 óra talponlét, max 5 óra alvás.

Egyszerűen elég rólad minden.

2013. dec. 27. 19:47
 4/13 A kérdező kommentje:

a napi 12 óra talponlét bőven megvan, az 5 óra alvás meg általában a maximum...

nyáron egy gyárban voltam melózni, egy 900 fokos kemence mellett egész nap, de nem nagyon vettem észre, hogy az jót tett volna.... annyi volt a különbség, hogy akkor napi 8-9 liter vizet ittam.

2013. dec. 27. 19:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát én mivel sose néztem ki jól, ezért elhatároztam, hogy akár hosszú hónapokat a célért.

Persze mozdult a mérleg, mozogtam, okosodtam közben, miből mit, hogyan.:)

Jajj amúgy igen, pasi miatt volt részben, hogy nem adhattam fel..:D Leadtam 6 kg-t, mielőtt randiztunk volna.

Tetszettem neki, nem ott volt a gond, csak nem így terveztem, én léptem vissza, bár szarul esett nekem is.

Akkor elgondolkodtam, hogy na most van értelme tovább fogyózni? És igen volt rá a válasz.:)

Leadtam még 8-at.

Nem tudom ez fiúnál hogy számít, de jobban éreztem magam, láttam, hogy alakulok, kezdtem tetszeni magamnak.

Most meg, ha tolnák a képembe a finom ételeket, 10-ből 9-szer visszautasítanám.:)

2013. dec. 27. 20:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Kialvatlanság növeli az étvágyat, ezért nem túl jó, de más okokból is egészségtelen.

Milyen sportokat szeretsz? Ha csoportos, az még jobb, mert akkor a társaság is motivál.

2013. dec. 27. 22:23
 7/13 A kérdező kommentje:
hát nem nagyon szeretem a csapatsportokat, pont azért, mert a gyenge teljesítmény nem való a csapatokba..
2013. dec. 27. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
én annyit hogy nem kellek senkinek és ezért fogyozok...:)))))
2013. dec. 28. 12:03
 9/13 A kérdező kommentje:
ezért állok neki általában én is.....csakhát kitartást kéne szerezni vhogy..
2013. dec. 28. 12:23
 10/13 z.s. válasza:
nem tudom... ezzel én is így voltam de aztán arra gondoltam h nem lehetek ilyen kövér és megtörtént. 1év alatt 12kg a 86bol.
2014. jan. 2. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!