Hogy maradtok motiváltak a fogyókúrátok qlatt?
Figyelt kérdés
Néha annyira egyszerűen megy, máskor meg legszívesebben feladnám az egészet. Ilyenkor olyan jó lenne, hogyha valaki tovább hajtana! De sajnos egyedül vagyok ilyen téren...2014. jan. 12. 18:51
1/3 anonim válasza:
Meglátom hogy milyen szép lába van egy másik lánynak és hogy az enyém milyen ahhoz képest. :P De tényleg amúgy.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ilyet én is szoktam!:)
Csak általában ez este szokott rámtörni, amikor nincsen előttem senki.
2014. jan. 12. 19:06
3/3 anonim válasza:
Engem folyton gyötör. :'(
Csak az okoz nehézséget hogy a csoki útba van. Képes vagyok 2 táblával megenni és az szétrombolja a diétát. :P
A másik ami ösztönöz az a jó érzés hogy küzdök és eredmény is van. Hogy tudok változni. Mintha gyurma lennék és alakítanám magam.
Olyan 5-7 kilót le szeretnék dobni és ez a cél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!