Ki tudtok tartani a diétátok/fogyókúrátok mellett?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok hány emberben van önkontroll, hány ember ambiciós itt. Mennyire tudjátok követni az egészséges táplálkozás szabályait és mennyire kerülitek a " szemetet " ( gyors kajákat ) ?2010. jan. 21. 18:30
2/5 anonim válasza:
Én mindig vétkezem....:P Bár egyre kitartóbb vagyok mostanában.
3/5 anonim válasza:
Én speciel elkezdtem, és csinálom bármeddig... Most éppen 8 hónapja, hogy elérjem a formámat. Ez alatt egyszer ettem egy mekis almás pitét, egyszer tiramisut, és egyszer pizzát. De azt is kibírtam volna simán, hogy ne egyem meg... Csak hát meg akartam :) Egyébként meg ezt egy életen át így kell csinálni többé-kevésbé. Ha meglesz a formám, akkor az lesz, hogy továbbra is egészségesen fogok táplálkozni, és néha ha becsúszik egy kis szemét kaja, akkor ha látom, hogy híztam rögtön kicsit szigorítok... ennyi. Simán lehet csinálni. Akaraterő.
4/5 anonim válasza:
Én 3-4 napnál sosem bírom tovább:S
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a fogyásra "meg kell érni". én pl egy csomószor fogyóztam, aztán 2 hét után abbahagytam, visszahíztam... most meg már kb 5 hónapja fogyózok, le is ment 15 kiló. Tök jó, mert nagyon meglátszik az alakomon, mindenki mondja h milyen sokat fogytam meg hogy büszkék rám :)
egyáltalán nem szűröm ki a "szemét kajákat". ma is csipszet ettem :D
ja igen ez azért van mert nem eszek ebéd után semmit.
szóval reggelire etten csipszet, tízóraira joghurtot, ebédre főttet meg csokit és vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!