Ez koplalásnak számít?
Szinte a családom minden tagja túlsúlyos.
Elhatároztam hogy kevesebbet fogok enni, így hátha lesz egy kis súlyvesztés. Mindenki azt mondja éheztetem magamat.
Szóval napi 2 szendvics helyett 1 reggelire, ebéd marad, vacsorát pedig kihagyom.
Az a helyzet hogy távolsági busszal (is) megyek suliba, így reggel 5-kor kelek, és kicsit előbb mint 16:00-kor érek haza, szóval kb 16:30-kor ebédelek. Másfél órával a vacsora határ (18:00) előtt, ezért tudom megtenni hogy kihagyom a vacsorát (ami 2 szendvics volt)
Szerintetek ez koplalás? (Szerintem nem.)
Szerintetek így lesz egy kis súlyvesztés?
Tudom hogy edzeni is kellene, de mire hazaérek hulla fáradt vagyok, és a tanulás melett szó szerint 0 szabadidőm van.
Ez így koplalás, és a vicc, hogy nem fogyni fogsz mert a koplalás miatt a szervezeted raktározni fog.
Napi 5x étkezés kéne.Nagyon egyszerű. AZ első szabály: NE ZABÁLJ!
reggelizzél. Mivel 5-kor kelsz , reggelire egyél olyan ételt amitől nem elszel 1 óra múlva éhes. Pl: kása, vagy 2 főt tojás stb.
suliban tízóraira ehetnél 1 gyümölcsöt. Ebédelni mindenképpen kell, de normál adagot. Uzsonnára joghurt vagy gyümölcs, vagy zöldség, saláta stb.
Vacsorázni is kell. AZ este 6 óra utáni dolgot felejtsd már el! Lefekvés előtt 2 órával egyél utoljára. Így nem fekszel le éhesen.
Sportolni meg nem árt, még ha otthon végzel torna gyakorlatot, de kéne. Az meg, hogy semmire nincs időd... nos, mindenkinek annyi ideje van amennyit rászán a sportra.
Kevesebb tévénézés, vagy kevesebb internet, és már van is 40 perced otthoni tornára.
Tudod én is hajnali 5-kor kelek, és minden nap 12 órázom. Hazafelé menet (ami gyalog 50 percet jelent) még megyek boltba, majd haza, főzök, takarítok, foglalkozom a kis családommal, és este van 40-50 percem, hogy tornázzak..Igaz nem ülök a gép előtt vagy a tévé előtt. (régebben én is inkább neteztem, így semmire sem volt idő)
Köszönöm a válaszokat
Rozsosat szoktam amúgy enni,
Megpróbálok valamit tornázni is majd.
(Amúgy napi 30percnél tovább nincs bekapcsolva a tv meg a gép, egyszerűen nagyon hamar 22:00 lesz amikor már le kell feküdnöm hogy tudjak kelni 5kor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!