Napi 2 alma, és egy Cerbona müzliszelet koplalásnak számít?
Annak!
Étkezz normálisan, különben össze fog szűkülni a gyomrod, fájni fog a hasad, szédülni fogsz, össze fogsz esni, és később mehetsz a kórházba.
Köszönöm a választ!
Nem akarok bajt, de azért érdekelne, hogy akkor az a külünbség a koplalás, és a "normális" diéta között, hogy a koplalás beteggé tesz, de a megtervezett diéta meg nem?
De a fogyás mindkét esetőségben fent áll. Nem?
Még mindig nem értem hogy gondolhat valaki komolyan egy ilyen kérdést és hogy mért jobb az embereknek koplalniuk, leépíteni az izmaikat, aztán zsírban visszaszedni minimum ugyanazt a tömeget, mint egészségesen ésszel étkezni, mozogni és tartósan fogyni?! Még sose láttam olyan válaszokat hogy ez az, koplaltam, lefogytam bomba csaj lettem és azóta a régi étrendemet visszaállítva se híztam visszaaa... csak olyat hogy koplalt vagy lefogyott vagy nem majd visszajött az egész, és azóta nem tudok magammal mit kezdeni
De sok sikert a hülyeségedhez
A normál diéta egy életen át tartható, mennyiségileg és minőségileg is megfelelő, biztosít minden szükséges tápanyagot, ezáltal egészséges. A koplalás rohadtul nem ilyen!
De nyugodtan kezd el, harmadik napra jól bezabálsz majd, mint egy korábbi észlény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__64..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!