47 kg vagyok,56-ról indultam, de emellett alacsony is! Ma ezt ettem: 1db répa,2 db cerbona müzliszelet,6 db abonett,1 db alma, kb 170 g sült csirkemell,1 db 30g-os túrórudi. Ezzel az étkezéssel nem rontottam el nagyon a napom?
Hivatalosan elrontottad.
A müzliben nincsenek tápanyagok, de hizlal, az abonett több kárt okoz mint használ, tápanyagszegény.
A túrórudi édesség, több kárt okoz mint használ.
Erre nem lehet mást írni, mint hogy kerülni kéne az ilyen étkezést, azaz a felsorolt 3 helyett több répát vagy almát enni. Több zöldség, több zsír és akkor jó lenne. A csirkemell végső soron elég hús, fehérje, de sok zöldség kellene hozzá és zsír, hogy legyen erőd. Nem cukorból (túrórudi, müzli) kellene erőt meríteni, hanem a több zöldségből és a több zsiradékból.
nem a kaján van a hangsúly kedves első kommentelő...
egyél bármit amit megkívánsz maximum tornázz 30 perccel többet ..mert ha van egy nagyon jó edzés programod akkor a kaja nem nagyon lényeg.több mozgás kevesebb gyakorikérdések puszii!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!