Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csirkemell helyett füstli...

Csirkemell helyett füstli pulykavirsli?

Figyelt kérdés
Van hogy nincs lehetőségem csirkemellhez jutni, a füstlivel kompenzálhatom a helyzetet valamelyest?

2013. jún. 28. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Abban édes kevés a hús és a fehérje. Inkább egyél tojást vagy magasabb fehérje tartalmú növényeket.
2013. jún. 28. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne, még nátrium glutamát is van benne.


Itt az összetevő:

bükkfával füstölt pulykavirsli.

pulykahús 63%, gyártási szalonna, ivóvíz, kollagén [ivóvíz, kollagén rost, savanyúságot szabályozó anyagok (ecetsav, tejsav), emulgeáló szerek (cellulóz, lecitinek - szóját tartalmaz)], étkezési só, stabilizátorok (difoszfátok, trifoszfátok), fűszerek, fűszerkivonatok, mustármag liszt, szőlőcukor, savanyúságot szabályozó anyagok (glükono-delta-lakton), antioxidánsok (nátrium-D-eritroaszkorbát, citromsav), ízfokozók (nátrium-glutamát), füstaromák, tartósítószerek (nátrium-nitrit)

2013. jún. 28. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
nem igazán... ha nincs pénzed csirkemellre jó a disznó is, a szárazabb része...
2013. jún. 28. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a pénzről van szó. Egész nap dolgom van, mindig nem tud a rendelkezésemre állni a csirkemell, hogy még ráadásul én is készítsem el. A füstlit a csomagból kivéve is el lehet rágcsálni akár út közben is, csak ezért gondoltam, de akkor nem teszem.
2013. jún. 28. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg az összetevőket. Bármilyen húst ehetnél, de a füstli nem számít húsnak.
2013. jún. 28. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
Magába ÚT közben? :D Hú de gusztusos lehet ha velem jönnél szembe tuti elfordulnék. :D
2013. jún. 28. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
:D kösz 6-os, ez kedves
2013. jún. 28. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha az az idő a gáz, amíg elkészíted:

Csirkemellet megtisztítod, felvágod csíkokra, beteszed egy tepsibe, alá kevés víz, be a sütőbe. Ez kb. 3 perc.

Elkészülődsz munkába, mondjuk 20 perc, ezalatt megpárolódik a hús. Kiveszed a tepsit, beteszed egy mikrós-edénybe a húst és mész dolgozni.

Ugyanez a menet, csak este, lefekvés előtt; és akkor még rendesen ki is tud hűlni a kaja, mire mész.

Köret: brokkolit feldobsz egy kis vízben, amíg a csirke megpárolódik, addig a brokkoli is jó lesz. Nem kell agyonfőzni.


Én így csinálom.

2013. jún. 28. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális kolbász áll: húsból, szalonnából, fűszerekből.


Füstli helyett ezt is lehet rágcsálni. Ugyan annyira praktikus/kényelmes, és még egyértelműen étel is.

2013. jún. 28. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!