Csirkemell helyett füstli pulykavirsli?
Ne, még nátrium glutamát is van benne.
Itt az összetevő:
bükkfával füstölt pulykavirsli.
pulykahús 63%, gyártási szalonna, ivóvíz, kollagén [ivóvíz, kollagén rost, savanyúságot szabályozó anyagok (ecetsav, tejsav), emulgeáló szerek (cellulóz, lecitinek - szóját tartalmaz)], étkezési só, stabilizátorok (difoszfátok, trifoszfátok), fűszerek, fűszerkivonatok, mustármag liszt, szőlőcukor, savanyúságot szabályozó anyagok (glükono-delta-lakton), antioxidánsok (nátrium-D-eritroaszkorbát, citromsav), ízfokozók (nátrium-glutamát), füstaromák, tartósítószerek (nátrium-nitrit)
Ha az az idő a gáz, amíg elkészíted:
Csirkemellet megtisztítod, felvágod csíkokra, beteszed egy tepsibe, alá kevés víz, be a sütőbe. Ez kb. 3 perc.
Elkészülődsz munkába, mondjuk 20 perc, ezalatt megpárolódik a hús. Kiveszed a tepsit, beteszed egy mikrós-edénybe a húst és mész dolgozni.
Ugyanez a menet, csak este, lefekvés előtt; és akkor még rendesen ki is tud hűlni a kaja, mire mész.
Köret: brokkolit feldobsz egy kis vízben, amíg a csirke megpárolódik, addig a brokkoli is jó lesz. Nem kell agyonfőzni.
Én így csinálom.
Normális kolbász áll: húsból, szalonnából, fűszerekből.
Füstli helyett ezt is lehet rágcsálni. Ugyan annyira praktikus/kényelmes, és még egyértelműen étel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!