Mi ennek a neve? Olyan mint a panírozott csirkemell a zsömlemorzsás de a bundája mintha tésztába lenne kicsit sárgás/arany színű (de nem annyira) talán kukoricaliszt van benne de nem tudom :/ remélem értitek mire gondolok :D
és ilyet szabad enni? vagy ez "rosszabb" mint a zsömlemorzsás paníros csirkemell?
(50grammot ettem salátával)
Fogyokúra esetén inkább hanyagolnám a palacsinta-tésztába mártott sülthúst. Korábban valahol olvastam már lángosban sütött csirkéről is.
Valamelyik nap olvastam egy fogyókúrázótól, hogy a "rántott hús" nála = felvert tojásba őrölt diót forgat, és abba mártja sütés előtt a husit. Semmi más panírt nem használ (lisztet, zsemlemorzsát).
Más a tojásba reszelt sajtot kavar, és azzal bundázza a sütit.
Biztos hogy nagyon finom. Ez nem kétséges.
De el lehet dönteni, hogy esszük a cukros-lisztes finom kajákat, és aztán elhízva az intenzív osztályon végezzük (lehet hogy ez is jó, én nem ítélhetem meg ezt mások helyett) vagy lehet enni az egyébként is finom húsokat, zöldségeket liszt és cukor nélkül, és akkor rögtön kevesebb esélyünk lesz az intenzív osztályon kikötni, vagy életünk végéig gyógyszereken élni.
Preferancia kérdése, nekem ha kérdeznének a második jobban tetszik, így lemondanék a szupcsi tésztás panírokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!