Alacsony a vercukorszintem, nekem milyen 'dieta' szuntetne meg a rosszulleteket? Lassan v gyorsan szivodoakat kell bevinnem? Amitol nem hizok meg tobbet.
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 21:52
1/1 anonim válasza:
Lassan felszívódó szénhidrátok: zöldségek rostjai.
Ezektől nem fogsz hízni :)
Ha ilyeneket eszel, akkor a vércukor szabályozási problémád valószínűleg normalizálódni fog.
A rosszullétet konkrétan egy kis cukorevés is megszüntetné, csak ettől még kóros maradna az állapotod, vagy lassan még romlana is.
Nagyon elrontjuk a vércukor szabályozásunkat a hagyományos táplálkozással, és kell némi idő mire helyrejön pl. az inzulinrezisztencia.
De érdemes lehet a fokozatosság, ha eddig sok gyors szénhidrátot ettél, akkor ne tedd le őket egyik napról a másikra, fokozatosan csökkentsd a mennyiségüket, így is elkerülheted a rosszullétet és szép lassan helyrejöhetsz! Ehhez szoktak már orvosi segítséget kérni inzulinrezisztenciások, szerintem sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!