A cerbona áfonyás műzliszelet hízlal meg a házi kőrözött?
én soknak tartom a kalória mennyiségét,de nyilván a mennyiség is számít,és ahogy írták,ha a napi kalória szükséglet alatt eszed akkor nem fogsz hízni,de ugye ilyenkor már nézned kell a többi ételt is amit megeszel
az a legnagyobb gond az egészségesnek mondott ételekkel hogy még a müzlikbe is raknak édesítőket
amúgy itt megtudod nézni:
"cerbonát én is szoktam enni hozzáadott cukor nélkülit, kell az a szénhidrát, hogy elinduljon a napod, valamirevaló energiád legyen, ne egy hulla, edzés előtt is javasolt egy fél szeletet bekapni, hogy ne ájulj el, 25 kilót fogytam úgy, hogy gyakran ettem cerbonát, szóval csak tudnod kell mikor, mi a mérték, az aznapi adagodba be kell kalkulálni, én reggel, délelőtt szoktam"
Ez nagyon szép és jó, csak épp mondjuk 140 kg-ból rohadtul könnyű 25 kg-ot fogyni, 60-ból meg rohadtul nehéz hármat is.
Ha tényleg diétázni akarsz, akkor hagyd a fenébe a müzliszeletet. Nem jó semmire. Éhes is maradsz és tele is van kalóriával. Akkor már inkább egyél egy mézes kenyeret barna kenyérből, az is édes, később is leszel éhes és talán még annyi kalória sincs benne mint egy ócska müzliszeletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!