Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A cerbona áfonyás műzliszelet...

A cerbona áfonyás műzliszelet hízlal meg a házi kőrözött?

Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 21:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a napi kalóriaszükségleteden felül eszed akkor igen. Ha alatta, akkor nem.
2013. okt. 26. 21:36
 2/25 anonim ***** válasza:
NINCS olyan, hogy hizlal.
2013. okt. 26. 21:58
 3/25 A kérdező kommentje:
Hát most diétázok és próbálok minnél egésségesebben étkezni hogy foggyak néhány kilót de ha nem tartozik azok közé sajnos ezeket is kerülnöm kell :/
2013. okt. 27. 00:06
 4/25 anonim ***** válasza:

én soknak tartom a kalória mennyiségét,de nyilván a mennyiség is számít,és ahogy írták,ha a napi kalória szükséglet alatt eszed akkor nem fogsz hízni,de ugye ilyenkor már nézned kell a többi ételt is amit megeszel

az a legnagyobb gond az egészségesnek mondott ételekkel hogy még a müzlikbe is raknak édesítőket

amúgy itt megtudod nézni:

[link]

2013. okt. 27. 00:24
 5/25 anonim ***** válasza:
Leírták már előttem. Amúgy meg egyiket sem javaslom diéta alatt, a cerbona müzliszeletet meg aztán pláne nem. Akkor inkább ahelyett egyél egy szelet kenyeret szalonnával, az is jobb.
2013. okt. 27. 00:31
 6/25 anonim válasza:
hagyjuk azt a tèvhiet, hogy a napi kcal szuksèglet alatt semmi nem hizlal!!! az ètelek nem csak kalòriàbòl àllnak, hanem tobbek kozt fehèrjèbol, zsìr...stb es egyàltalàn nem mindegy, h megeszel 1 kg zoldsèget, vagy mindenfèle szemèttel ès muanyaggal telibevàgott fitnesz muzlit! mert ok, baromi finom, meg rà van ìrva, h fitness 0kcal, de ugye ezt te sem hiszed el? ezzel nem fogsz hìzni! hagyjàtok a csodadiètàkat, ès èljetek egèszègesen, ergò, zoldsèg, gyumolcs, fehèr hùsok- halak ès rendszeres sport! a fitneszmuzlitol nem lesz kerek fenèk, lapos has es feszes bor!
2013. okt. 27. 01:20
 7/25 anonim válasza:
a hàzikorozottet mire akarod kenni? ugyanis a kenyèr hìzlal.... vagy ha magàban ennèd, amit kètlek, akkor legalàbb alacsony zsìrtartalmù tùròbòl csinàld!
2013. okt. 27. 01:22
 8/25 anonim ***** válasza:
cerbonát én is szoktam enni hozzáadott cukor nélkülit, kell az a szénhidrát, hogy elinduljon a napod, valamirevaló energiád legyen, ne egy hulla, edzés előtt is javasolt egy fél szeletet bekapni, hogy ne ájulj el, 25 kilót fogytam úgy, hogy gyakran ettem cerbonát, szóval csak tudnod kell mikor, mi a mérték, az aznapi adagodba be kell kalkulálni, én reggel, délelőtt szoktam
2013. okt. 27. 10:54
 9/25 A kérdező kommentje:
A kőrözöttet grahamkenyérrel enném a müzliszeletet meg ha nagyon kivánom az édeset
2013. okt. 27. 11:49
 10/25 anonim ***** válasza:

"cerbonát én is szoktam enni hozzáadott cukor nélkülit, kell az a szénhidrát, hogy elinduljon a napod, valamirevaló energiád legyen, ne egy hulla, edzés előtt is javasolt egy fél szeletet bekapni, hogy ne ájulj el, 25 kilót fogytam úgy, hogy gyakran ettem cerbonát, szóval csak tudnod kell mikor, mi a mérték, az aznapi adagodba be kell kalkulálni, én reggel, délelőtt szoktam"

Ez nagyon szép és jó, csak épp mondjuk 140 kg-ból rohadtul könnyű 25 kg-ot fogyni, 60-ból meg rohadtul nehéz hármat is.

Ha tényleg diétázni akarsz, akkor hagyd a fenébe a müzliszeletet. Nem jó semmire. Éhes is maradsz és tele is van kalóriával. Akkor már inkább egyél egy mézes kenyeret barna kenyérből, az is édes, később is leszel éhes és talán még annyi kalória sincs benne mint egy ócska müzliszeletben.

2013. okt. 27. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!