Nagyon erős étvágy csökkentő, akár házi szer akár boltban kapható, tudnátok ilyeneket? Köszi.
Szia!
Egy rendes diétához teljesen felesleges az éhezés, sőt igazából egy éhezőssel csak rosszabbul fogsz kinézni, meg hamar fel is kapod a leadott kilóidat.
Szálkásító diétát keress, lassú viszonylag, de tartósabb, meg sokkal inkább zsírból fogysz mint izomból.
Nem, én felfogtam, tényleg és meg is köszöntem , tisztában vagyok azzal amit írtál.
Csak azért szeretnék étvágycsökkentőt mert mostanában sokat vagyok itthon sokszor rámjön a falás érzés, és azt szeretném valahogy kiiktatni.
Nézd a legegyszerűbb módja az hogy ezt elkerül hogy lassabban felszívódó szénhidrátokat eszel (lásd glikémiás index) máris elkerülhető, de jó módszer erre a víz ivása, ha a falási rohanod viszont pszichés vagyis a nem vagyok éhes de úgy zabálnék, annak hosszú távon nem lesz fogyás vagy súlymegtartás a vége.
Ne várja már mindenki egyből a szereket.
Ha nem kenyeret ennél édességekkel és tésztával nem lennél éhes 3 óránként.
Lakj jól hússal és zöldségekkel. Ezek után sokáig nem leszel éhes.
Kezdj el sportolni.
Szia.
Fire raid,brutal blade,revex(termogen zsiregetok). Zold tea,kave,feherje. Ezekhez szedj spirulinat mert savasitanak es arra csak ehesebb leszel es pont a pekarut fogod kivanni. Ezenkivul jarj el otthonrol es kosd le magad,ha unatkozol tobbet eszel es szarabbakat mert ugye valojaban nem vagy ehes. Jo etvagycsokkento a tukor es a merleg egyuttes hasznalata is es egy cel kituzese esszeru hatarokon belul. Ha sportolsz es ilyeneken agyalsz ott tuti h valami lelkis dolog van,mindenekelott azt probald meg felfogni,hogy az emberek mindig terdre akarnak majd kenyszeriteni es ha nem embereled meg magad es meg fogsz hizni 2 perc alatt foldre kerulsz. Udv,remelem sikerult mar es foloslegesen irtam,ha meg nem akkor hajra es ne zabalj mert ki fognak csinalni mert onbizalomhianyos leszel ha hagyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!