Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Házi sütemény fogyókúra alatt?

Házi sütemény fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Házi süteményeket szabad enni fogyókúra alatt ?

Ma két nagy szeletet ettem belőle,tehéntúrós és nagyon édes volt,tudom,hogy sok a szénhidrát benne és a cukor is,de nem tudtam megállni...kb.600 kcal-nak számoltam.

Múlthéten is egész végig így volt,össze-vissza ettem ilyen ételeket,utána két napig rendesen ettem,ma meg megint...

2013. máj. 21. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A fogyás és az egészség alapja új kutatások szerint a sok liszt, cukor, tejtermék fogyasztás, lehet hogy be fog jönni.

Van akiknek mondjuk ez nem működik, a lakosság közel 2/3-a elhízás állapotában van, de lehet Te leszel a kivétel. Elvégre eddig is nehezen híztál, és nehezen hízó (ektomorf) embereknél egy 'kis' süti nem okoz gondot. :))

2013. máj. 21. 14:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Én pajzsmirigy beteg vagyok és nagyon könnyen hízok...
2013. máj. 21. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Az jó nagy süti lehetett, ha 300 kalória darabja!

Ha nincs meg az elhatározás, és mértéket sem tudsz tartani, akkor nem értem milyen fogyókúráról beszélsz, minden rosszindulat nélkül.

A pánikolás helyett, kezdd előlről az egészet, de most az elhatározással, akaraterővel kezdd, ne az édességgel!

2013. máj. 21. 14:59
 4/12 anonim ***** válasza:

Irónia volt, de nem bántásból írtam így.

Tudom (a PM-et csak tippeltem volna), és pont ezért kellene visszatérned a minőségi táplálkozáshoz. Mert lisztes kajákon egy életen át egyre több betegséggel, hormonproblémával fogsz küzdeni.. Egyre több gyógyszert kell majd enned ahhoz hogy egyre rosszabbul légy.

Ez nem élet, ez nem mód..

2013. máj. 21. 15:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2013. máj. 21. 15:04
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen elég nagy süti volt,

de én már rég óta fogyókúrázom és le is fogytam sokat,már csak kevés felesleg van rajtam.

Kb. egy hete így össze-vissza eszek mindent,

de le fogom állítani magam.

2013. máj. 21. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor miért tetted fel a kérdést? Tudod, hogy nem szabad.
2013. máj. 21. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy ha az ember éppen valami 'egyéb' probléma miatt ráér sütizni, akkor azt nem olyan könnyű leállítani.

Célszerű nem tartani otthon süteményt, illetve átszokni a lisztmentes alapanyagokra. Így már legalább a fogyást/ testi egészséget nem zavarja be az édesség. Az össze-vissza evés okát meg érdemes megkeresni, megoldani.. Én például most tanulás helyett fórumozok. Lehet tanulás helyett eszel süteményt?

2013. máj. 21. 15:13
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem,

idegességemben eszek ennyit...

2013. máj. 21. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne legyen otthon.
2013. máj. 21. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!