A házi tejből saját kezűleg készített joghurt jó fogyáshoz?
Jó lesz. A borjú is a tejtől fogy, így lesz olyan csöpp kis marha belőle.
A tejzsír a tej legértelmesebb, sőt éppenséggel értékes összetevője, semmi baj nincs vele. 1 olyan ember nincs a Földön, aki érzékeny lenne a tejzsírra. A tejfehérjék és a tejcukor milliókat tartanak sakkban.. krónikus betegségekben.
Nem a joghurttól szoktak meghízni az emberek, meg lefogyni sem.
Viszont egészségesebb a házi tejből otthon készített joghurt, mint a tejüzemi változata. Nyugodtan eheted.
Erről megoszlanak a vélemények. Olyasmi dolgok miatt (persze sokkal jobban megmagyarázva) amik abból következnek amit írtam. Bárki tapasztalhatja, hogy tej nélkül sokkal könnyebben fogy. Tej, joghurt, nincs okunk különbséget tenni köztük.
Valaki szerint a bolti tej a homogénezés és a hőkezelés miatt rosszabb, ilyen nézet is van.
Elnézést,rosszul fogalmaztam és nem részleteztem. A tejtermék nem a fogyáshoz kell, hanem az izomépítéshez,mert zsírt szeretnék égetni, de közben szálkásodnék is (persze sporttal), amihez kell a fehérje, és mivel húst nem tudok mindig enni, főleg nem soványat,tejtermékkel kell pótolnom.
De nem hiszem, hogy ekkora ügyet kell ebből csinálni...:S
Egyébként köszi a válaszokat.
Harcművészé homályos és nehéz megérteni hogy mit is akar mondani pontosan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!