Ez koplalásnak számít?
Figyelt kérdés
délután fél3 nem eszek semmit,eszek kevés ebédet3kor -de rendes ebédet eszek..este pedig almas vagy joghurt ..2015. jan. 26. 23:17
1/4 Hengerelőhereverem válasza:
Az nem koplalás ha te jól laksz vele, anyukám is annyit eszik amitől én éhen halnék, de ő ennyivel lakik jól. Akkor koplalás ha érzed a gyomrodon, hogy éhes vagy és akkor nem eszel.
2/4 anonim válasza:
Tehát a napi mennyiség egy kevés ebéd délután, este meg valami kis semmiség? Jól értelmezem?
Mivel kalóriában bőven ezer alatt lehetsz, így én azt mondom, hogy ez koplalás. A koplalók és anorexiások esznek ilyen keveset.
Ha ennyire nincs étvágyat az nem normális.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát egész reggel éhezek 3ig,még haza nem érek az iskolából,de mikor érzem,hogy éhes vagyok,akor sok vizet iszom,és valamennyire elnyomja az étvágyamat..
2015. jan. 27. 15:00
4/4 anonim válasza:
Koplalás, kínlódsz és a testedet is tönkreteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!