Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mértékben függ testalka...

Milyen mértékben függ testalkattól a fogyás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem fárasztalak felesleges diéta kérdésekkel, mert kb egymillió szól ugyanarról. Visszakeresem, ha érdekel hogy miként fogyhatok le. Viszont szeretném kikérni olyanok véleményét, akik értenek is a testépítéshez: Az igazán kisportolt, szálkás testalkat tényleg csak akkor érhető el, ha az ember "jobb" genetikával született? Sokszor hallom ezt, de szerintem ez inkább csak kifogás. Én úgy sejtem mindent el lehet érni, csak van, akinek több munka befektetésével jár, van akinek kevesebbel.

2015. febr. 8. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A célodtól függ. A genetika persze sokat számít, de sportos, szálkás lehetsz gyengébb genetikával is. Annyi, hogy valaki könnyebben marad alacsonyabb testzsírszázalékon, és jobb az izomtapadása például, de ez már sokkal inkább akkor számít, ha versenyszerűen csinálod.

Egy képet linkelhetnél, hogy mire gondolsz. Sokaknak a "kisportolt, szálkás" alkatról már rögtön olyan emberek jutnak eszükbe, akik szteroidokat használnak (ha tagadják, ha nem).

2015. febr. 8. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Például Dylan O'Brian. Olyan embert kerestem, aki alapból is vékony lehet.
2015. febr. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!