14éves lány vagyok 173cm és 68kg Hogyan foggyak?
Figyelt kérdés
Kézilabdázom ezért minden hétköznap 1,5órás érzéseim vannak. Próbálok lefaragni a kilokbol de egyszerűen nem mennek le! Valaki tudna segíteni étrend terén vagy valami egyéb tanáccsal?2015. febr. 7. 22:18
1/6 anonim válasza:
*fogyjak*
A legegyszerűbb az, ha odafigyelsz arra, amit eszel, ésszerű keretek között.. Például megpróbálod kiiktatni a gyors ételeket, édességeket, egészségtelen, cukrozott üdítőket, stb.
Ilyen fiatalon nem kell feltétlenül idióta diétákba bonyolódnod.
2/6 anonim válasza:
szóval nem tudod lefaragni a fránya kilókat? hát...ha faragóval nem megy, próbálkozz mondjuk bicskával machete-val, körfűrésszel. esetleg törj be egy barkácsáruházba, ott alakformáló eszközök egész arzenáljával megismerkedhetsz ;)
3/6 anonim válasza:
Akkor csak a kilókkal van bajod, vagy a kinézeteddel is?
4/6 anonim válasza:
Gondolom 68 kg nem csupa izom lehet.. 14 éves fiú vagyok 172 centi magas, 64 kiló, és rajtam nagyon kevés felesleg van, de rendszeresen annyit sportolok, amennyit bírok, és mellé konditerembe járok, ami látszik is, szóval nemhinném, hogy olyan vékony lehet a kérdező. mellesleg a kézilabdától nem fogsz olyan gyorsan fogyni, mint a futástól. De tényleg, csak a kajára kell figyelni és kész.
5/6 A kérdező kommentje:
Az alakokkal nincsen külőnösebb problémám,( homokóra alkat),de a kilokkal nagyobb problémába vagyok. A testesíti százalékom 21% volt...nem tudom h ez mit jelent
2015. febr. 11. 07:20
6/6 Đodóó válasza:
Szia :)) Én is 14 éves vagyok, 176cm, 68 kg. Nekem heti 2x van 1,5 órás kéziedzésem és heti 2x járok még lovagolni de nekem se sikerül sehogy lefogyni pedig nem eszem tul sokat, időm sincs nagyon.. gyors kaját is ritkán eszek a cukros italokat meg nem szeretem megse fogytam meg le :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!