13 éves lány vagyok 160 cm és 64 kg hogyan foggyak le szép karcsúra?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék fogyni van egy biciklim is néha szoktam menni bicajozni én leginkább a hasamról a karomból és a combomról szeretnék leadni mit kell tenni,hogy a fölösleges kilók lemenjenek??Kérlek segítsetek!!2014. máj. 13. 20:33
1/4 anonim válasza:
Ajánlom neked a norbi update túró rudit.
2/4 anonim válasza:
kövesd az "emeld fel a lusta feneked és sportolj minimum heti 3-4 × 1 órát" diétát --- tuti siker...
3/4 anonim válasza:
Helyi fogyás nincs! Mindenhonnan fogsz fogyni, ha sportolsz és mellette kevesebb szénhidrátot eszel. Naplózd az étkezéseid, és számolgass kalóriát: www.kaloriabazis.hu
4/4 anonim válasza:
Annyit tehetsz, hogy odafigyelsz az étkezésedre, sok vitamint viszel be, és kevés kalóriát, azaz főként zöldséget és gyümölcsöt fogyasztassz, és sportra adod a fejed. Amúgy ha 160 cm magas vagy és 64 kg akkor már vékonynak vagy mondható, és kb 4-5 kg felesleg van rajtad, ami annyiból jó, hogy ha beteg vagy nem leszel csontsovány. Nyugi nem vagy kövér. Barátkozz meg a testeddel, és viseld gondját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!