Hogyan fogyjak le 75kg-ról 50kg-ra?
nagyon kover vagyok es a baratnoim mind vekonyak es rosszul erzem magam ezmiatt.
Tudnatok segiteni ertelmes valaszokat kerek. Az a baj hogy sportolas nem johet szoba.masok ajanlottak az almaecet kapszulat de nem talaltam 4 gyogyszertarban kerdeztem nem arulnak ilyesmit. Az almaecetet vizzel azt kiprobaltam csak nem birom se a szagát se az ízét. Az jo ha nem vizbe hanem gyumolcslebe teszem?
Hogyan fogyjak le 75kg-ról 50kg-ra?
Elore is koszonom az ertelmes valaszokat.
Akkor csak a kaján múlik.
Felejtsd el a cukros,fehér lisztes dolgokat.Egyél sok húst,zöldséget és igyál napi 2-3 liter vizet.
Az összes kapszulát, meg csodaszart el kell felejteni. Ha nem sportolsz, akkor radikálisan le kell csökkentened a bevitt kalóriákat, főleg a szénhidrátot. Az se baj, ha megpróbálod nullán tartani, valószínűleg úgy sem fog menni, mert összejön ebből-abból valamennyi. Ami biztos, hogy a cukrot és a finomított szénhidrátokat (kenyér, tészta) el kell hagynod, illetve a magas GI-ű és szénhidráttartalmú forrásokat kerülni kell, de legalábbis minimálisat egyél csak. Egyél húst, tojást, túrót, sajtot és minden étkezéshez egyél nagyon sok zöldséget. Legyen 5-6 étkezésed. Ehetsz zsírokat, állatit is ha nincs szénhidrát, de azoknak magasabb a kalóriatartalmuk, ezért érdemes azt ésszel fogyasztani. Használj hidegen sajtolt olajat (pl. lenmagolaj). Nem kell sok ebből se.
Gyümölcsfogyasztást is ésszel. Muszáj korlátozni, mert elég sok cukrot be lehet vinni velük.
Nehéz megmondani, hogy mennyi kalóriára van szükséget, de a lényeg, hogy ne koplalj, ez így semmire nem jó. Egyél rendszeresen, sokszor keveset, egyél elegendő fehérjét, egy kevés zsírt és sok zöldséget, ami segít az éhségérzet legyőzésében, a szénhidrátokat pedig próbáld kerünli.
a combcsonttörés nem vicc, nem most kéne fogyókúrázni, hanem pont gyógytornára kellene járni és hülye kapszulák helyett olyan étrendet kellene követned, ami a csont gyógyulását segíti
nem mellesleg, hacsak nem 15 éves vagy és 150 cm, akkor felnőtt nőként ne akarj 50 kg lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!