Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak egy hónap...

Hogyan fogyjak egy hónap alatt 10 kg-t?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez iszonyu egeszsegtelen,es nem zsirbol fogyok,stbstb.. van nemi tudasom a temaban,100 kg-ról 70re fogytam fel ev alatt,kiiktattam a cukrot feherlisztet,tomenytelen zoldseg,csirkehus,barnarizs,zab,gyumolcs csak delelott es nem tul sok a gyumolcscukor miatt.. es heti 6x aerobik..

De sajnos en nagyon stressz evő vagyok es iszonyu nehez idoszakot eltem at es meghiztam 90 kgra(178 cm) nagyjabol 4-5 hónap alatt... baratom is megjegyezte mar es a kornyezetemben sok ember,valamint engem is annyira bant hogy elmondani nem tudom,sirva es undorral nezek a tukorbe,egesz nap ez jar a fejemben,nem birok tovabb igy maradni. Tudom hogy a gyors fogyas nem egeszseges,tonkremenni nem szeretnek de akarmit meg teszek hogy minnel gyorsabban minnel tobbet fogyjak.erzem hogy a parom sem kivan ugy,nem szertnem hogy a kapcsolatunk is tonkremenjen...a terdemmel viszont problema van igy sportnak maximum az uszas..etrendben mit kene ennem,mennyit,mikor? Valaki tenyleg igazan hozzaerto tanacsat szeretnem :(

18/L

2015. jan. 21. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
-gyümölcs-zöldség-ásványvíz,mindhárom korlátlanul fogyasztható,tuti a lefogyás
2015. jan. 21. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:

SEHOGY

Térj vissza a régi étrendedhez és menni fog lefele a súlyod. Nem egy hónap alatt híztál meg, ne is akarj annyi idő alatt lefogyni

2015. jan. 21. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Keress más módot a stressz levezetésére, akár terápiát is kipróbálhatod. A gyors fogyástól úgyis csak kudarcélményed lenne, mivel kínoznád magad, az eredmény se lenne túl jó, tartósságról pedig ne is beszéljünk.
2015. jan. 21. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyik nap a szomszédom ajánlotta a kókuszzsírt (vagy kókuszolajt...ugyanaz), olvass utána, nagyon szuper szerintem. De szerintem nem fogsz tudni lefogyni ennyire sokat ilyen rövid idő alatt, akár mit is eszel.
2015. jan. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!