>>>> Hizlaló? < < <<

17.56-os engem ne oktass, de vagy az idióta. Úgy gondolod, hogy mindegy, hogy valaki 2 tábla csokiból visz be napi 1500 kcal-t, vagy 6-szori étkezésből ami csirke-rizs-pároltzöldség??? Grautlálok...
Ha egész nap nem eszel, este meg benyomsz 2 csomag rizst pörkölttel, akkor oké minden? Szuper... Neked nincs fogalmad semmiről, maradjunk ennyiben.

18:03
Igen, teljesen mindegy miből viszed be az 1500kcalt. De ha jól értem itt most nem az egészségről van szó, hanem valaki fogyni akar. Másrészt elég extrém, ha valaki csak csokit eszik, ezt azért nem gondoltad te sem komolyan..

Előttem szólónak igaza van.
Talán akkor lenne érdemes ide írkálni, ha elég jó alapismereteid vannak.

Hát most röhögök... :D Mindegy miből viszed be a kalóriákat? Gyerekek az emberi szervezetnek az izmok megtartása végett szüksége van napi 1-2g/testsúlykilogramm fehérjére. Ha ez nincs meg, akkor az izmoktól elvonja a szervezet. Másik dolog, ha nem összetett szénhidrátokat visz be valaki, hanem mondjuk cukrokat, akkor azok rögtön felszívódnak, és elraktározódnak.
Szóval ha valaki 1500kcal-t eszik naponta mondjuk reggelire lekváros kenyér kakaó
ebédre valami főzelék fasírt
vacsora rakott krumpli tejföl
Ez egy átlagos ember elcseszett étkezése kb.
Nem adott a szervezetének elegendő fehérjét, tehát az izomzatból fog veszíteni. Sok tré szénhidrátot vitt be, ami nem biztosít állandó tápanyagellátást. Zsírból csak rossz minőségűt vett magához.
Nem fog fogyni, mert lelassul az anyagcseréje, ha fogy azt izomból fogja, és tök egészségtelen.
Ha valaki 1500 kcal-t 6 részre osztva jó minőségben használ fel, akkor az anyagcsere pörögni fog. Ha van elég fehérje akkor az izomtömeg nőhet amennyiben edz. A több izom több kalóriát éget, és a gyors anyagcsere is több kalóriát éget...
Egyáltalán nem mindegy, hogy miből eszel meg 1500 kcal-t
És ne gondoljuk, hogy szélsőséges esetet írtam a két tábla milkával.
Emberek reggelire megeszik a kakaós műzlit ami full cukor
Ebédre esznek általában valami zsíros sz@rt meg desszertet
Vacsorára szintén...
Szóval az átlag ember 80%-ban cukros zsírt zabál egész nap...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!