Van valami kevésbé hízlaló nasi?
Kalóriaszegény pogácsa:
25 dkg liszt,túró,Rama
1 csipet só
hat nem tudom,szerintem ez nem nasinak szamit de azert leirom:P
Minden reggel megszoktam enni par szelet ketszersultet dietas lekvarral es melle kavet szoktam inni(100ml tej, hozza 800-900ml viz,edesito,1kanal kave,3 kanal koffein mentes''kave''.nagyon finom,legalabb is en nagyon szeretem).Alltalaba 5 szelet ketszersultet szoktam enni.lekvarral 1utt osszesen 250kcal+50 a kave es ugy jol lakok vele,h csak na. ;)Nekem ez az edesseg:P
ezen az oldalon vannak ilyen cukormentes sütik,édesség-cuccok
bár gondolom tele vannak szénhidráttal szóval nem biztos hogy ez pont jó neked :S
de amúgy ha csak az íze is elég akkor miért nem rágózol?
ha nem szereted a mentolosat,ott van még egy csomó gyümölcsös,pl epres,citromos,sárgadinnyés,stb..
remélem segitettem :D:D
Jajj eszembe jutott mégegy :D
Kettévágysz egy tortillát így lesz 65kcal(de ha belefér a napi kcalodba meget egy egész is),tölcsért formálsz belőle,tűzd össze egy fogpiszkálóval. Ne süsd meg mert megkeményedik csak tedd be a mikróba pár másodpercre. Töltelék:felversz egy tojásfehérjét,majd bele sovány túrót,édesítőt,meg ha úgy van mehet egy kis vanilliapuding,vagy vanilliaaroma,potyogtathatsz lele egy kis gyümölcsöt is. És töltsd meg vele a tortillát. Nagyon finom ,laktató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!