Milyen egészséges, és laktató ételt ajánlotok a suliba tízórainak, ami ezek mellett még olcsó is?
Anyunak elég ügyesen kell bánnia a pénzzel ahhoz, hogy kijöjjünk egy hónapban, szóval nem nagyon tudok egyéni étkezésekbe fogni, hisz azt eszem, amit főz, vagy amit vesz a boltban.
Ezért lenne jó minél gazdaságosabb ételeket megismerni, amit vihetnék a suliba.
Általában zsömlét viszek sonkával, vagy párizsival, és valamilyen gyümölccsel.
Hogyha este kedvem van, főzök magamnak főtt tojást, azt viszem barna kenyérrel, kígyóubival és kocka sajttal.
Néha főzök magamnak vizes zabkása pépet, ízesítem fahéjjal, mazsolával, és reszelt almával, és másnap ezt eszem a suliban ételesből.
Viszont ezeket már kezdem unni, és nem tudom, mi mindent ehetnék még?
Köszi a hasznos ötleteket!
18/L
A tojás nagyon jó ötlet, máskor vihetnél túrót, azt megcsinálhatod sósan, paprikával, vagy édesen gyümölcsökkel, csinálhatsz házi müzliszeletet (neten vannak videók),süthetsz süteményt mondjuk hétvégén és akkor hétfő-kedd viheted azt a suliba, aszalt gyümölcs is nagyon finom
és laktató lehet!
Köszönöm szépen!!
Milyen süteményt ajánlasz, ami egészséges és normális tápanyagként szolgálna?
Szívem szerint valami tejfölös-kukoricás-uborkás-zöldséges mixet is vinnék, mert annyira szeretem a tejfölt! :D Nem tudom, h pontosan milyet kellene csinálni...
Pl. tojásrántotta zsömlébe
lekváros/mézes kifli/zsömle/kenyér
különféle felvágottak, saláták és zöldségek
kaszinó tojás és francia saláta
párolt zöldségek sült hússal vagy fasirttal (hidegen sem rossz)
gyümölcssaláta
müzliszelet
különféle péksütemények (kakaós csiga, croissant, búrkifli, túrós batyu, sós- vagy sajtos rúd, pogácsa...)
joghurt
vajas pirítós
különféle muffinok
saláták és gyümölcsök
Utolsó:
Lekváros/mézes kenyér, cukros müzli szelet és péksütemény???
Általában nem ezekkel kell fogyókúrázni, se nem egészséges, se nem laktató, 1 óráig laktat utána csak dobálja a cukrod.
Hülyeségeket ne ajánljunk már!
Szerintem reggel ez még nem a fogyókúra témában volt, vagy legalábbis én nem vettem észre.
Hitem szerint az ételek résznél kattintottam a kérdésre, és nem fogyókúrás válasznak szántam, hanem a kérdés szövegezésének megfelelően "laktató" és "olcsó"...
A fogyókúra témában volt mindig is, de a kérdésemben ez nem volt megjelenítve, szóval én is hibás vagyok. Elnézést!!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!