Milyen kaját tudok bevinni kollégumba, ami laktató de egészséges, fogyókúrás?! és persze olcsón kijövök belőle
.. mert így sem egy álomvilág a koleszos élet. (főiskola)
Kenyér nélkül megvagyok egyébként.. csak nem tudom mivel tudnám pótolni az a tápanyagmennyiséget.. mert azért az tényleg laktat, de nem akarok nagyon szénhidrátdúsan élni..
így is volt már egy bulémiás korszakom, kb egy éven keresztül. Volt amikor leadtam 10kg-ot, annyira belelovagoltam magam a témába. Aztán visszajött egy 4kg kb.
köszönöm előre az ötleteket!
zabpehely olcsó, iszonyatosan laktat, öt perc alatt megvan (voltam koleszos, rémálom ott főzni), és hiába magas viszonylag a cg tartalma, távolról sem hizlal úgy, mint egy átlag pékáru :)
ha újra koleszos lennék, tuti lenne mindig "otthon" tojás és zabpehely, elég változatosan lehet ezt a kettőt felhasználni (és a zabpehely nem is romlik egyhamar meg, ez sem utolsó szempont, fel lehet tankolni belőle)
*ch tartalma
meg persze ott a többi egészséges köret: barna rizs, köles, hajdina, utóbbi reggelire is tökéletes
azért ilyeneket írok, mert a saját koleszos éveimből kiindulva a romlandó dolgok tárolása nem volt egyszerű, mivel 3-an osztoztunk egy hűtőn, és mindenki mást evett
A ki lesz ban van konyha vagy minden szobában an tűzhely, hogy lehessen kölest főzni, tojást vagy mást sütni?
Ha mindenki egyszerre akár főzni, mi alapján döntenek, hogy ki következzen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!