Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a kaja jó? Így mikorra...

Ez a kaja jó? Így mikorra megy le 15 kiló?

Figyelt kérdés

Saláta (fehér káposzta,vörös káposzta,répa, kigyóuborka, vörös hagyma,3 főtt tojás,borsó,2 db 12%-os tejföllel leöntve)

Csirkemell,rizs

Néha valami könnyű leves

Zöld alma,narancs

Napi 3 liter víz

Napi fél óra szobabicikli

15 perc súlyzós edzés.

2015. jan. 11. 10:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
48%
A tejnek egészen pontosan melyik összetevője ártalmas az egészségre szerinted? Arra is nagyon kíváncsi lennék, hogyan képes a növekedése hormon (fehérje) felszívódni az emberi bélcsatornában.
2015. jan. 12. 02:16
 32/40 anonim ***** válasza:
0%

A tej melyik összetevõje káros? Például azok a hormonok és antibiotikumok, amiket a tenyésztõk belenyomnak az állatba, ezáltal a tejével elfogyasztod Te is.

Szerintetek honnan van egy tehénnek teje az év majndnemhogy minden napján, akkor is, ha nincs kisborlyú? Nem természetes úton.

Ezért mondtam, hogy ha már tej, akkor inkább házi.

Mellesleg nem vagyok peleo, a mindent mértékkel módszer szerint étkezek, én is fogyasztok széndhidrátot, de amit elhitetnek az emberekkel, hogy a szénhidrátnak kell a táplálékcsúcs tetején állnia, az téves, fõleg a fehér kenyér, fehér rizs formában.

Plusz nem "normális esetrõl" van szó éppen, a kérdezō fogyózik, akkor pedig igenis segít a szénhidrát és a tejtermékek csoökkentése.

2015. jan. 12. 03:35
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

"Arra is nagyon kíváncsi lennék, hogyan képes a növekedése hormon (fehérje) felszívódni az emberi bélcsatornában"

Ez milyen kérdés? Te egészségügyben.. mennyire vagy jártas? Te nem ismered a szivárgó bél szindrómát? Mert akkor nem hiszem, hogy velem kellene beszélned, előtt alapozni kellene.

Egyébként azon túl, hogy fehérjék, fehérjerészletek átjutnak a bélfalon és bekerülnek a véráramba, és pont ez számos betegség egyik alapja.. a tejből származó növekedési faktorok nyilván úgy hatnak, ahogy ki lettek találva. Merthogy a tejnek tán nem eleve az a szerepe, hogy hízást, növekedést idézzen elő?

"A tej melyik összetevõje káros? Például azok a hormonok és antibiotikumok, amiket a tenyésztõk belenyomnak az állatba, ezáltal a tejével elfogyasztod Te is."

Nem igazán. Az antibiotikumok legnagyobbrészt ürülnek az állatokból. Azok a trágyát teszik veszélyessé. A hormonokról nem tudok mit mondani, de a természetesen meglévő hormon és növekedési faktor tartalom is éppen elég a tejben.

Illetve mi megbetegítő benne, a kazein hat az idegrendszerünkre, valamely tejfehérje autoimmun betegséget okozhat (tej-cukorbetegség vizsgálat) plusz erősen inzulinogén élelmiszer (nem tudjuk pontosan mely fehérjéi, valakik a tejsavó fehérjére gondolnak, tulajdonképpen mindegy)

Gyulladásfokozó, amíg ma sok ember túlsúlyos és beteg, gyógyszert szed, szervi meszesedési problémákkal küzd, addig egyértelmű, hogy a tejtermék fogyasztási szokásokon változtatni kellene.

2015. jan. 12. 07:50
 34/40 A kérdező kommentje:

Szánalmas vagy utolsó!

Szinte az összes komment a tiéd,ne zavarjon,hogy már nem olvassa senki a hülyeségeidet!

2015. jan. 12. 08:44
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

Egy kis túlsúlyos liba szerintem ne próbáljon meg beszólogatni másoknak. Főleg ne ilyen stílusban, olyanoknak akik segítenek neki.

Ha jobb formában leszel és újra elolvasod ezt a benyögésedet, és úgy érzed hogy helyénvaló volt, akkor "gratulálni" tudok.

Akkor sikerült a beteg társadalomnak kinevelni egy újabb lelkileg torzult, agresszív, egyáltalán nem nőies stílusú nőt. És ez szomorú.

2015. jan. 12. 09:07
 36/40 A kérdező kommentje:
Ahogy látom lefelé megy a százalékod,innen is látszik milyen népszerű vagy és hasznos válaszokat osztogatsz! XD
2015. jan. 12. 14:14
 37/40 anonim ***** válasza:
1 nap -1% :D jól nyomja! :D
2015. jan. 12. 15:18
 38/40 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, a népszerűség semmit nem jelent. Lehet, hogy neked még igen, de egyébként nem.

Az én százalékom elsősorban azért esik, mert szénhidrátszegény és tiszta táplálkozást képviselek, leírom a valóságot az egészségügyről (tehát kritizálom azt) leírom az elhallgatott tudnivalókat táplálkozási szokásokról, különböző élelmiszerek hatásairól, betegségekről.

Ez nem tesz népszerűvé. Ha ez valaki szerint 'ciki', akkor nyilván nem leszünk legjobb barik.. a földbe dugott fejű struccok amúgy sem szoktak oroszlánokkal barátkozni, ezzel nincs is semmi baj.

Én nem népszerűségre hajtok, hanem 2 dologra. A saját életemben erőre és egészségre, a többi ember életében pedig korrektnek tartom, ha megkapják (akár tőlem) azt a tájékoztatást amit elhallgat előlük az orvosuk, dietetikusuk, amiről hazudik a mainstream média.

Tehát távolról sem a népszerűség a célom, sőt, engem taszít a felszínesség és a bájolgás. Többre tartom a tényeket a tévhiteknél, többre tartom a valóságot és a tudományt az anyagi érdekeltségnél. Tehát egy ilyen 'hibás' egyed vagyok, Kérdező. De mégsem nekem van túlsúlyom, például.

2015. jan. 12. 15:26
 39/40 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy túlsúlyos libának hívod a kérdezőt, mikor semmi adatot nem tüntetett fel magáról. Az is lehet, hogy kis felesleg van rajta és ez még nem feltétlenül teszi túlsúlyossá. Mindenkivel megesik, nem kell emiatt ilyen jelzővel illetni, bár ez a stílus kizárólag téged minősít.:D Oké, értettük, a tej gonosz, halálos méreg, én speciel elfogadom, hogy te ezt így gondolod. Viszont a kérdező tanácsot kért, nem azt, hogy megparancsold neki, hogy nincs több tej anyukám. Te leírtad a véleményed, érted, tanácsot adtál és ha ő úgy látja helyesnek, hogy teljesen nem zárja ki a tejtermékeket az életéből, akkor törődj bele, ne cseszegesd.

Legyél te is simulékony.

Puszi a pocidra.

2015. jan. 12. 17:48
 40/40 A kérdező kommentje:
Az okos kommentelőnk azért nem szereti már a tejet,mert biztos attól savanyodott be ennyire! XD
2015. jan. 12. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!