Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák mikorra nyertétek...

Anyukák mikorra nyertétek vissza az eredeti alakotokat?

Figyelt kérdés

2012. máj. 22. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát, a súlyomat 1 héttel a szülés után - 20kg-t híztam, de ennek a nagy része víz volt, akkora hasam volt, hogy azt hitték ikreim lesznek. A testem az annyit változott, hogy a hasam olyan szép kis kötényhas lett, csini kis striákkal -utálom- a mellem viszont pozitív változáson ment át, a terhesség után is megmaradt olyan teltnek, mint akkor volt.
2012. máj. 22. 22:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Zsinórban jöttek a gyerekek, terhesség alatt akkora voltam, mint egy vemhes bálna, a második gyerek 1 éves korára belefértem a szülések előtt hordott gatyákba. Pedig ne fogyóztam, csak az akkor 2 éves nagy után szaladgáltam, meg úgy békávéztam, hogy az egyik a hátamra volt kötve, a másikat meg emeltem a babakocsiban. Lakótelepi lakásban lakunk, a jó időben már mentünk is parkokba, reggeltől estig mozogtam.
2012. máj. 22. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
én kb 9 hónappal szülés után, később pedig ahogy elkezdtem dolgozni, még vékonyabb is lettem, pedig nem tettem érte semmit.
2012. máj. 22. 23:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is kb 9 hónap alatt, talán picit több. Lassan lement rólam, pedig nem fogyóztam. A szoptatással olvadtak le szépen lassan a kilók, na meg persze a sok jövés-menés, sétálás ilyesmi. A hasam ugyanolyan kockás lett, mint előtte, pedig nem edzettem. Ez genetika, testalkat kérdése is.
2012. máj. 22. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
7 hónapos volt a kisfiam, amikor elkezdtem fogyni és izmosodni - állandóan figyelnem kellett rá, mert akkor kezdett el mászni és a szeparációs szorongás miatt nem lehetett egyedül hagyni, sőt gyakran kellett felvenni, cipelni mindenhova és már jó kis súlya volt... Sokszor még arra sem volt időm, hogy rendesen egyek, csak bekaptam valamit, míg neki készítettem a kajáját. 1 éves korára már kevesebb kiló voltam, mint a terhesség előtt, és jóval izmosabb is :) Amúgy a terhesség alatt 12 kg-t híztam, ebből 5 kg maradt rajtam az első hónapokban.
2012. máj. 22. 23:38
 6/10 anonim ***** válasza:
20-at szedtem fel, 2 honap alatt lement, majd a szoptatassal tovabb fogytam. Az alakom jo lett, a mellem viszont......mindig melltartoban vagyok.
2012. máj. 23. 07:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Mivel 4 gyereket szültem így azt mondhatom lassan olyan súlyom van,mint az első terhesség előtt,ami 15 éve volt.
2012. máj. 23. 07:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Soha :-) 25 kilót híztam, 15 kg rajtam maradt, négy és fél éves most. Pedig rohangáltam a gyerek után, gerincsérvem lett, annyit cipeltem, szoptattam. Igaz, nem illek a fentiek sorába, de ilyen is van :-)
2012. máj. 23. 12:38
 9/10 anonim ***** válasza:
1.5 éves ikreim vannak és most nyertem vissza a terhesség előtti alakomat( egy kicsit még feszesíteni kéne még). 1 éve kezdtem el tornázni, futni, szobabiciklizni rendszeresen és számoltam a kalóriákat is de szinte csak grammok mentek le rólam 5 hónap alatt. Végül epekő miatt szenvedtem sokat és végül megműtöttek és a kilók is lerepültek rólam egy csapásra. 62 kg vagyok és 73 kg voltam 1 éve....
2012. máj. 23. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:

2 éves a lányom. Terhesség alatt feljött 20kg, szüléssel lement valamennyi, de szoptatás alatt megint felkúszott, még több lettem, mint a terhesség végére. :(

Csak +2 kg van rajtam, de az alakom nem lesz a régi, már most látom. A combomra és a fenekemre is feljön a nadrág, de a derekamon nem tudom begombolni. :((

Maradt hasam is, a cicimről meg inkább nem beszélnék. :(((

Ettől függetlenül örülök a számnak, amit a mérleg mutat. Azt hittem, nem fog sikerülni.

2012. máj. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!