Kismamák, szulés után visszanyertétek az eredeti alakotokat? Mennyi ido után? És hogyan?
Ez látod nem lehet megmondani, én 60 kg-mal lettem terhes, 75-el szültem, most pedig 51 kg vagyok.
Amíg szoptatsz, tuti, h nem nagyon megy le semmi, majd utána.
A hasam nekem is tésztás maradt, de sokat javult, másfél éves a kisfiam. Azt azért elmesélem, h 2 hete kaptam kimenőt a férjemtől (ő zavart el inkább), voltunk a többi anyuka barátnőmmel diszkóban, csak úgy ragadtak ránk a 18-20 éves srácok:) Szóval fel a fejjel, egyébként meg azt szokták mondani, h 9 hónap alatt változtál meg, és kell kilenc hónap a visszaváltozáshoz, bár szerintem egy kicsit több kell, legalább egy év.
Szia!
Kb egy év kellett, 18kg-ot híztam. Nem fogyóztam célirányosan és szoptatás alatt még híztam hozzá! Viszont sokat sétáltunk és lassan elfogytak a kilók.
Azt mondjak, hogy 9 honap kell az alak visszanyeresehez, hisz nem naprol napra lettunk jo par kiloval tobbek, persze nem lesz ugyan olyan, csipo szelessebb marad es talan plusz 1-2 kg is. Szoval olyan mint voltal nem leszel... nyugi szebb leszel:-)))
En szoptatok es igy is gyorsan lementek a kg mert tobb kaloriat eget el a test szoptataskor mint egyepkent, de marad nemi tartalek a tej miatt, vagyis a hormonok miatt a szervezet tartalekol.
Alkat, adottság kérdése, a gének. Én híztam a szoptatás alatt. Már 5 hónapja nem szoptatok, de csak kemény fogyókúrával mennek le keservesen a kilók :(
9 hónapos a babám
Kb. 2 het mindket baba utan, de en rohadtul makos vagyok. :)
Szerintem genetika (vekony testalkatu vagyok), mert sosem fogyokuraztam. Az elsot nem tudtam szoptatni, viszont a masodikat igen, szoval meg erre se foghatom.
En alapban vekony vagyok es magas. Az elso babammal nagyon sokat hiztam, 17 kg maradt rajtam szules utan. Tejem nem volt, igy egy honappal szules utan en dietazni es tornazni kezdtem. Harom honap alatt 19 kg ment le, pedig ennyire durvan nem fogyokuraztam. Egyszeruen olvadtak rolam a kilok, az alakom jobb lett, mint volt.
Most a masodik babaval kevesebbet hiztam, de igy is van 6-7 kg pluszom szules utan bo ket hettel. Most van valamennyi tejem, nem kezdek dietaba, tornazni viszont fogok. Kivancsi vagyok, hogy ezek ragaszkodni fognak-e hozzam.
Nem tudom, hogyan, de vékonyabb lettem, mint terhesség előtt. 11 kg-ot hiztam, már a szülésnél+ a kórházban lement 8 kg, a többi2 hónap alatt. Szoptattam, enni nem nagyon volt időm, az igaz.
Várandósság előtt viszont csak tornával tudtam tartani a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!