Anyukák visszakaptátok az eredeti alakotokat?
3 hónapja szültem császárral, 17 kilót szedtem fel, már lement 15.
A hasam viszont laza maradt, ajánljatok valamit császárosoknak.
Visszakaptam, aztán még veszítettem 5 kilót :-(, ami már nem előnyös, mert így eléggé vékonyka lettem.
Egyébként a bőrödre használj különböző kencéket (pl. a Bebának van egy terhesség utáni), csak sajna elég drága. De magától is sokat fog majd összehúzódni, csak eléggé időigényes. De egyébként ügyi vagy, hogy már 15-öt leadtál ilyen gyorsan :-)!
Köszke, pesdg nem tettem érte semmit, sőt most éhesebb vagyok mint a terhesség alatt.
Edzeni kellene csak nagyon lusta vagyok. :-)
Ja és bebát én a terhesség alatt alatt használtam nagyon jó mert abszolut nem repedt ki a bőröm viszont az csak striákra jó. Visszahúzódni nem fog tőle a bőröd.
Második voltam.
szia
én is császáros voltam és 25 kg szedtem fel
5 hós a fiam, és még van rajtam kb 7 kg.
igazából nem tettem semmit, hogy lemenjenek a kilók, pedig kellene egy kicsit mozogni, de iszonyat lusta vagyok... :(
azt se bánnám, ha még 10 kiló lemenne!
a hasam húzódott vissza ugyan, de nem tudom lesz- e olyan mit terhesség előtt, mert megnyúlt a bőröm is
2. vagyok.
Akkor rákérdezek a gyógyszertárban mert az tök jó lenne. Köszi a tippet!
Szerintem lehet hasazni. Nekem már a 6 hetes kontrollon azt mondta a dokim, hogy tornázni lehet ám!
Csak néha örülök, hogy élek nem még tornázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!