Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a kaja jó? Így mikorra...

Ez a kaja jó? Így mikorra megy le 15 kiló?

Figyelt kérdés

Saláta (fehér káposzta,vörös káposzta,répa, kigyóuborka, vörös hagyma,3 főtt tojás,borsó,2 db 12%-os tejföllel leöntve)

Csirkemell,rizs

Néha valami könnyű leves

Zöld alma,narancs

Napi 3 liter víz

Napi fél óra szobabicikli

15 perc súlyzós edzés.

2015. jan. 11. 10:50
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Mégis milyen beteg?
2015. jan. 11. 16:07
 22/40 anonim ***** válasza:
0%

Ha ezt így komolyan megkérdezed, akkor kettőnknek nem sok beszélnivalója van egymással Testvér :)

Neked jobb a szemellenződ mint nekem, ezt irigylem.

2015. jan. 11. 16:10
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel egészséges vagyok, nem zárom ki a tejterméket és a búzát, de nem nagy mennyiségben fogyasztom. Minden káros, ha túlzásba viszed. Ahogyan a húsfogyasztás is, pl. köszvényes lehetsz, ha ész nélkül tömöd magadba a húst. :)
2015. jan. 11. 16:20
 24/40 A kérdező kommentje:
Örülök hogy így egymásra találtatok,de foglalkoznátok a kérdésemmel is?
2015. jan. 11. 16:25
 25/40 anonim ***** válasza:
0%

Én kételkedéssel tekintek a húsevés - köszvény elméletre.

Nos jó, túlzásba nem kell vinni a húsfogyasztást. De a tejfogyasztás már kis mennyiségben is megbetegítő.

Te nem vagy beteg? Ez nagyon jó, keress fel egy onkológiát. Főleg olyat, ahol gyerekek is vannak.

2015. jan. 11. 16:27
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tehén teje nem embernek való, hanem a kis bocinak annyira béna szöveg.

Akkor ne egyél tojást sem, mert azt sem neked tojják a tyúkok, mert abból a kiscsibének kéne kikelnie :)

2015. jan. 11. 18:37
 27/40 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, a kérdésed már eléggé tartalmasan meg lett válaszolva igazából.

81%-os válaszoló:

Te tényleg nem látsz különbséget aközött, hogy a tehén tejet termel az újszülött, növekedés előtt álló borja számára és hogy a kifejlett húsevő/mindenevő elfogyasztja más állatok testét?

Segítek. A tojás/hús az nem célirányos élelmiszer. A tej célirányos élelmiszer. Rémlik a különbség?

Na, ennek megfelelően a hatásuk is más.

2015. jan. 11. 18:44
 28/40 anonim ***** válasza:

48%-os

Próbálkozzatok csak, úgysem tudjátok megtéríteni az embereket, mert minden hülyeség, ami teljesen kizár egy élelmiszertípust.

Az az egészséges, ha valaki mindent eszik, csak az arányokra kell odafigyelni.

2015. jan. 11. 18:53
 29/40 anonim ***** válasza:
16%

Aha.. biztos igazad van :)

Akkor hajrá, amilyen őszies idő van talán erdőkben találni gyilkos galócát.. ki ne zárd mert hülyeség lenne :))

Miután én eléggé jól érthetően leírtam, hogy a tejfogyasztás miért eleve nem normális, ennyi futotta válaszra? Tényleg nem hagyod meggyőzni magad, vallásos fanatizmussal akarod az élelmiszeripar/tejipar mocskát fogyasztani. De ha emiatt 2 hét múlva meghalnál, akkor is ragaszkodnál a véleményedhez, úgyhogy a hozzád hasonlókat nem is kell meggyőzni.

Meg valójában senki sem akar senkit meggyőzni, csak beszélgetünk. Írhatnád azt is, hogy kokainozni kell, azt fogyasztani kell és aki kizárná az eleve rossz tanácsot ír.. de az állításodnak az ég világon semmilyen alapja nem lenne.

A tehén tej csak arra jó, hogy megbetegítse az embereket. Ezt kellene megérteni, mivel amíg ezt nem értik meg az emberek, addig betegek lesznek.

Persze ez is egy út, én nem mondhatom hogy rossz ez, nyilván az emberek többsége ragaszkodik a betegségeihez :)

2015. jan. 11. 18:58
 30/40 anonim ***** válasza:
63%

Normális ételekre gondoltam, nem gyilkos galócára, meg kokainra.

A tejtől az égvilágon semmi bajod nem lesz, ha nem fogyasztasz belőle túl sokat.

A betegségek ennél sokkal összetettebbek, hogy ki lehessen mondani, hogy kizárólag a tejfogyasztástól van.

2015. jan. 11. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!