Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a kaja jó? Így mikorra...

Ez a kaja jó? Így mikorra megy le 15 kiló?

Figyelt kérdés

Saláta (fehér káposzta,vörös káposzta,répa, kigyóuborka, vörös hagyma,3 főtt tojás,borsó,2 db 12%-os tejföllel leöntve)

Csirkemell,rizs

Néha valami könnyű leves

Zöld alma,narancs

Napi 3 liter víz

Napi fél óra szobabicikli

15 perc súlyzós edzés.

2015. jan. 11. 10:50
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Utolsó!Az én kajámban mi a hulladék?
2015. jan. 11. 13:07
 12/40 anonim ***** válasza:
14%

A tejföl egyértelműen ez a kategória, a rizs ott szimplán csak fölösleges.

Bár a rizst is van aki hulladékok közé sorolja, én nem ítélném el ennyire mivel kimondottan nem nevezhető megbetegítő kajának. Sima szénhidrát, inkább fölösleges a legtöbb ember számára.

2015. jan. 11. 13:11
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

2 db tejföl az mi? 2 doboz? Mert az rengeteg :)

Tegyél rá olívaolajat, balzsamecetet, fűszereket, só, bors.

Egyébként nem rossz, bár a mennyiségek is számítanak. Ehetsz más húst is, nem csak csirkemellet, mert az nagyon unalmas lesz. A hús mellé is ehetsz zöldségeket, salátát. Egyél halat is, ha szereted.

2015. jan. 11. 13:13
 14/40 A kérdező kommentje:
Igen két doboz,de ezt 3 napra elosztom.
2015. jan. 11. 13:16
 15/40 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt menne le 15kiló?
2015. jan. 11. 14:07
 16/40 anonim ***** válasza:
20%

(Elnezest az ekezet nelkulisegert, kulfoldi laptop)

A tejtermek az csakis zsiradek, azaz hizlal, mellesleg a tej amugysem a legegeszsegesebb...a boci teje arra van, hogy a kisallat megnoljon tole, nem veletlen hiznak el azok, akik sok tejtereket fogyasztanak. Egy keves az oke, de 2 doboz tul sok, foleg ha epp dietazol. Mellesleg a tej tele van nyomva hormonokkal, antibiotikummal, igy szereznek tejet a tehentol, akkor is, ha epp nincs kicsinye. A hazi tej ezert jobb, de fogyokurahoz az sem ajanlott.

Az ures szenhidratok is hizlalnak, a feher rizs, a feherkenyer mind ures szenhidrat, cukorra alakulnak at a szervezetedben.

Helyette probalj meg barnarizst, teljes kiorlesu kenyeret, tesztat enni.

Viszont az megjobb, ha kevesebb koretet fogyasztasz, helyette tobb hust, zoldseget, salatat.

Gyumolcs is mehet sok, es barmi, nem csak alma es narancs, attol nem fogsz elhizni, ugyanigy a zoldseggel, inkabb ezekbol egyel tobbet, mint egy marek feher rizst. A salatara hasznalhatsz inkabb oliva olajat, vagy ha szereted a tonhalat, en szoktam salatat csinalni, es ontet helyett osszekeverem egy tonhalkonzervvel, igy nem lesz a sali olyan "szaraz".

A leves az nagyon jo, es a folyadek is, az nagyon jo, ha tenyleg megiszol napi 3 liter tiszta vizet.

Nem azon van a lenyeg mennyit eszel, hanem hogy mit, nem kell ehezni, csak a tul sok felesleges szenhidrat helyett inkabb igazi tapanyagot kell bevinni a szervezetbe.

En ezeket tanacsolnam, remelem sikerul elerni a celod! : )

2015. jan. 11. 14:38
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Jajj megint jonnek a paleosok. Az igaz, hogy a tejfol nem ajanlott fogyokura alatt, de en fogyasztok tejtermekeket es -12kg 10honap alatt:D feher rizst en is cserelnem barnara, vagy mondjuk hajdinara, kolesre vagy bulgurra de a feher rizs is belefer neha.
2015. jan. 11. 14:51
 18/40 anonim ***** válasza:
0%

"Jajj megint jonnek a paleosok."

"kolesre vagy bulgurra" -> és gondolom a paleósokat nem szeretik azok, akik betegségpártiak inkább, búzaevők, szeretik ha a többi ember is beteg. Jó kis cukorbetegség, keringési betegségek, rák.. csak azt nem értem, a megbetegítő táplálkozási tanácsokat miért nem őrzik meg saját maguknak az emberek? :)

Én sem vagyok egészségmániás (mert már rájöttem, hogy egy bizonyos szint felett ez mindegy), de direkt nem adok olyan tanácsot, hogy egye valaki a mesterséges búzát mert 'bulgur' és így jobban hangzik :D

2015. jan. 11. 14:56
 19/40 anonim ***** válasza:
A barátunk ketogénes, szerinte aki szénhidrátot eszik, az beteg (lesz) és elhízott.
2015. jan. 11. 15:21
 20/40 anonim ***** válasza:
0%

Ezt úgy írod Utolsó, mintha nem lenne az emberek többsége beteg.

Te mégis hol élsz?

Egyébként nem vagyok ketogénes, csak ismerem a ketogén táplálkozás előnyeit, lévén hogy nekem a táplálkozáshoz és az egészséghez kell értenem.

2015. jan. 11. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!