Mi lesz ha koplalok es kozben futok is?
Na jó ne essetek túlzásba,hogy "elpusztulsz" "ocsmány leszel" stb. Szerintem,ha nagyon koplalni akarsz akkor koplalj kettő napig,állítólag tudományosan bizonyított,hogy néha jót tesz a szervezetnek egy-kettő napos koplalás,de ennél tovább ne koplalj,azután egyél napi 5X kis adagot,egészségeset,számold a kalóriát,ch-t kb 1400 kalóriát egyél,mozogj amennyit tudsz. Így biztos le fogsz fogyni.
Amúgy egyszer én koplaltam úgyhogy saját tapasztalatomat le tudom írni. Nem azért koplaltam,mert fogyni akartam,meg semmi ilyen okból,hanem súlyos depresszióba estem és ezért nem éreztem éhséget. 174cm magas vagyok akkor 57kg voltam. Ugye komoly trauma ért és nem kívántam az ételt,nem ettem egészen 6 napig,semmit! emellett jártam ugyanúgy edzőterembe,mert mindig is szerettem sportolni. Kb a 4. nap lehetett amikor elmentem egy spinning órára. Az edző nő folyton mondogatta,hogy szóljak,ha elfáradtam, én ugyan meg nem szólaltam csak csináltam,annyira erős volt bennem az a pszichés fájdalom ami miatt ugye nem is ettem,hogy ha ott pusztulok el sem álltam volna meg az edzésben. Ugye egy teljes órát végig tekertünk,amikor is vége lett,elekzdtük a levezetést,nyújtásokat. Egyszer csak elájultam. Ugye a 6.nap elég pozitív hírt kaptam ami miatt visszatért az életkedvem és ezzel az éhség érzetem is,elkezdtem újra enni,mértékkel. mégis attól a naptól fogva lett ronda az alakom. oldalt a csípőmön háj keletkezett stb. attól a naptól kezdve fogadtam meg,hogy soha többé nem koplalok bármi történik is az életemben,ha nem leszek éhes is inkább eszek. Így történt ,hogy én megtanultam koplalni tilos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!