Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Menstruacio elott es kozben...

Menstruacio elott es kozben masnak is nagyobb az etvagya?

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Előtte 2-3 napig nem bírok magammal, rettenetesen éhes vagyok és eszek mindent amit meglátok. Ahogy megjön, átmegy az éhség szerencsére és már nem eszek nutellás kenyeret sült csirkével, mint előző nap :)
2014. aug. 13. 18:09
 2/7 anonim válasza:
igen,foleg a csokit meg az edesegeket kivanom.
2014. aug. 13. 18:12
 3/7 anonim válasza:
nekem csak elötte pár nappal, de akkor mindent ennék, mindig lassan eszem mert így szeretek de mielött megjön csakúgy tömöm magamba meg más téren is kívánós vagyok olyankor, de amint megjön elmegy minden erőm mintha átment volna rajtam egy tank és nem kell semmi kaja meg semmi csak fekszem
2014. aug. 13. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az első nap lecsökken az étvágyam (attól még eszem, mert a testemnek ugyanúgy kell a kalória s adja az éhségjeleket), más nincs.
2014. aug. 13. 18:34
 5/7 anonim válasza:
Nekem az első napokban hihetetlen étvágyam van, olyankor fel is szoktam picit szedni. Volt olyan, hogy vacsorára megettem 11 halrudacskát hasábburgonyával, s még éhes voltam, pedig egész délután nassoltam. Máskor viszonylag keveset szoktam enni.
2014. aug. 13. 19:10
 6/7 A kérdező kommentje:
hú, ez egy kicsit megnyugtat:) én már három nappal előtte, és a még 3. napján (most) is csak az édességekre tudok gondolni, és nem bírok leállni:/
2014. aug. 13. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Előtte 3-4 nappal többet tudok enni, de nem össze-vissza, és akkor is meg tudom beszélni magammal, hogy az a zacskó chips vagy tábla csoki nem kedvezne az alakomnak. Viszont amikor megjön általában nem kívánok semmit, csak vizet. Főleg, ha nagyon görcsölök. Na akkor alig bírok enni.
2014. aug. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!