Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lesz ha koplalok es kozben...

Mi lesz ha koplalok es kozben futok is?

Figyelt kérdés
Megjobban fogyni fogok, vagy csak izombol fogok ?

2015. jan. 6. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Összeesel a pcsába...

Ennyi sok debilt...ha teljesen kiüríted a szervezeted, és még le is terheled, szerinted mi fog történni?

Összeesel, és az ambulancián kötsz ki.

Jó dolog a mozgás, de a tápanyagbevitelre - amiből a szervezeted energiát termel - ne feledkezz meg.

2015. jan. 6. 21:46
 2/12 anonim válasza:
Megdöglesz!!! Te nemnormális......
2015. jan. 6. 21:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokra varok , nem jo kedvemben kerdeztem meg..
2015. jan. 6. 22:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Keringésed összeomlik, fáradt leszel, szédülni fogsz, remegni fogsz az izomgörcsöktől és a hidegtől, alacsony lesz a vérnyomásod, elájulsz

Tök jó neked, hideg kövön ájultan feküdni, hmmm van akinek ez az életcélja érdekes.

Nah mindegy, megyek megeszem a gombás 2 tojásos rántottám.:)

2015. jan. 6. 22:05
 5/12 Quasar07 válasza:

Most komolyan! Emberek! Hogy lehet valaki ennyire sötét?

Mit gondoltál? Ugyan már! Jól összesel, aztán örülj ha utána visszakapod a régi önmagadat!..

Aki koplal az amúgy sem teljesen normális. Tönkre teszed magad, a szervezeted... a tested..

2015. jan. 6. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Úgy gondolom, hogy NORMÁLIS ÉS HELYES
2015. jan. 6. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy NORMÁLIS ÉS HELYES válaszokat adtunk.

Érdekes, 4 válaszolóból 4 ugyan azt írta le...

Értem én, hogy megakarod menteni a világot, megváltoztatni a saját életed, lefogyni..szuper a terv, csak ott a bibi, hogy ebbe rövid idő alatt belerokkanhatsz.

A fogyás -és gondolom nem 2-3kg-ról van szó- komoly dolog, ami megfelelő felkészülést és elhivatottságot igényel.

Az a lehetőség, amit te felvázoltál, nem elfogadható.

#1es voltam.

2015. jan. 6. 22:26
 8/12 A kérdező kommentje:
60 kg vagyok kb 5 kilot szeretnek fogyni , nem azert irtam csak lehet kicsit szebben is beszelni..
2015. jan. 6. 22:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha valaki irreálisan hülyeséget kérdez (ha belegondolsz épp ésszel, akkor saját magad is rájöhetsz, hogy tényleg butaságot kérdeztél), akkor ne csodálkozz azon, hogy ilyen válaszokat fogsz kapni, esetleg durvább hangnemekben!

Ha fogyni szeretnél, akkor csináld NORMÁLISAN!!!

Nézd meg, hogy mit eszel, egyél kevesebb szénhidrátot, mellőzd az édességeket, a cukros üdítőket...stb. Mozogj rendszeresen! Keress a neten diétás étrendeket!

Felejtsd el a koplalás szót, mert azzal egyenes irányban mehetsz is a kórházba! Meg még ott a jojó effektus is, ha rosszul csinálod a fogyást.

2015. jan. 7. 10:08
 10/12 anonim válasza:

Előzőek már leírták a lényeget.

Én futó vagyok , és kijelenthetem , hogy ennek a sportnak akkor van igazán értelme , ha van elég kitartásod hozzá és örömödet is leled benne. Ha koplalsz azzal csak ártasz magadnak , még akkor is , ha semmit nem sportolnál. Ha esetleg van túlsúlyod azt se ilyen módszerrel kell leadni , de ha ezt magyarázni kell az már régen rossz. Koplalás mellett pedig a futás szervezetre való jótékony hatásai és az állóképesség fejlődése is teljesen elmarad.

2015. jan. 7. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!