Valaki segítene? 70kg és 186-187 cm vagyok . Az úszógumimat akarom leadni, de nem tudom, hogy hogy kezdjem el . Ha kell küldök képet is. 15F
Köszi a választ :) ! Szóval , ha összerakok egy jó étrendet , minden második nap eljárok futni + mellette heti 2-3x kosárlabdázok akkor nyárig lehet kockahasam ?
A kaját egy picit nehéz lesz betartani , mivel kollégiumban vagyok,de megoldom.:)
Ugye az tiszta, hogy nincsen lokális zsírégetés? Ha fogyni fogsz, akkor mindenhonnan le fog menni, nem csak a hasadról!
A másik legfontosabb: a kockás has a konyhában készül, nem az edzőteremben! ;-) Ahhoz, hogy kockás legyen a hasad, nagyon oda kell figyelned az étkezésre (sőt, valójában inkább csak arra), hiszen csinálhatsz te napi 400 felülést is, ha a táplálkozás nem jó, akkor nem lesz eredmény sem. (max beizmosodsz a zsír alá, ami ugye nem túl szép látvány..)
Leírod egy napi étkezésed?
Most össze vissza eszek , ezért van az ,hogy híztam 5kg-t. :)
De kb. így képzelem el a leendőbeli étrendem :
Reggeli : Pulyka sonka , rizskenyér , 0,25l víz
Tízórai : Cottage/camambert 0,5-1l víz
Ebéd : Koleszos kaja :/ , de megpróbálok csibe mellet meg valamilyen zöldséget 0,5-1l víz
Vacsi előtt : gyümölcs pl.alma,mandarin,narancs
Vacsora : rizskenyér , sonka , zöldség, víz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!