Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene? 70kg és...

Valaki segítene? 70kg és 186-187 cm vagyok . Az úszógumimat akarom leadni, de nem tudom, hogy hogy kezdjem el . Ha kell küldök képet is. 15F

Figyelt kérdés

2014. dec. 17. 17:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
én beütemeztem a minden napjaimba, hogy 2 naponta reggelente elmegyek kocogni, az elején nehéz elkezdeni de az első pár alakalom után, már bele leszel betegedve ha kihagysz egy alkalmat :) az fontos hogy ne lapos talpú cipőben fuss mert tönkre megy a lábad, lehetőleg futócipőt vegyél fel. én azóta is futok és egyre jobban , már egy órát végig tudok tempósabban kocogni és mivel megszoktam a korán kelést így 1 napot konditeremben edzek, egyet pedig futok, vasárnaponként pedig pihenek. enni azt eszek ami jól esik, zsíros ételeket azért nem fogyasztok és csak vizet iszok.1 éve csinálom és már megvagyok elégedve az alakommal :)
2014. dec. 17. 18:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :) ! Szóval , ha összerakok egy jó étrendet , minden második nap eljárok futni + mellette heti 2-3x kosárlabdázok akkor nyárig lehet kockahasam ?

A kaját egy picit nehéz lesz betartani , mivel kollégiumban vagyok,de megoldom.:)

2014. dec. 17. 18:23
 3/11 poiu ***** válasza:
Ha 186/70 kilóval úszógumid van, akkor nem fogynod, hanem izmosodnod kéne, ember!
2014. dec. 17. 18:24
 4/11 A kérdező kommentje:
A lábam az izmos , felsőtestemen kéne dolgozni , de a hasamon még van zsír kb.4-5kg . Nyárig cél a kockahas , ahhoz pedig diéta kell :))
2014. dec. 17. 18:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem kell dieta, mert korosan sovany vagy mar most is. Edzeni kell.
2014. dec. 17. 18:38
 6/11 anonim válasza:
a kocka hashoz az izmot kell erősíteni és a zsírt leégetni. fehérje turmixot jó ha fogyasztasz mert az szükséges az izomzat fejlődéséhez. mivel sokat fogsz mozogni így éheztetned se szabad magad.
2014. dec. 17. 18:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy erősíteni kell az izmot , ezért fogok hasprést csinálni :) . Tavasztól már minden nap fogok kosarazni , szóval + mozgás is lesz :) . Remélem ,hogy nyárra meglesz a hasam . :D
2014. dec. 17. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugye az tiszta, hogy nincsen lokális zsírégetés? Ha fogyni fogsz, akkor mindenhonnan le fog menni, nem csak a hasadról!

A másik legfontosabb: a kockás has a konyhában készül, nem az edzőteremben! ;-) Ahhoz, hogy kockás legyen a hasad, nagyon oda kell figyelned az étkezésre (sőt, valójában inkább csak arra), hiszen csinálhatsz te napi 400 felülést is, ha a táplálkozás nem jó, akkor nem lesz eredmény sem. (max beizmosodsz a zsír alá, ami ugye nem túl szép látvány..)

Leírod egy napi étkezésed?

2014. dec. 17. 19:17
 9/11 A kérdező kommentje:

Most össze vissza eszek , ezért van az ,hogy híztam 5kg-t. :)

De kb. így képzelem el a leendőbeli étrendem :

Reggeli : Pulyka sonka , rizskenyér , 0,25l víz

Tízórai : Cottage/camambert 0,5-1l víz

Ebéd : Koleszos kaja :/ , de megpróbálok csibe mellet meg valamilyen zöldséget 0,5-1l víz

Vacsi előtt : gyümölcs pl.alma,mandarin,narancs

Vacsora : rizskenyér , sonka , zöldség, víz :)

2014. dec. 17. 19:45
 10/11 angelside ***** válasza:
Én 173 cm-vel vagyok 70 kiló, és "kockás" hassal, izmosodj, egyelőre ne fogyózz!
2014. dec. 18. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!