Fannika9917 kérdése:
158 cm magas és 54 kg vagyok, van valami ötletetek hogy fogyhatnék le 45-re?
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 19:18
1/4 anonim válasza:
Tudatos és egészséges táplálkozással, kalóriadeficittel, és rendszeres mozgással lehet fogyni. De szerintem a 45 kiló kevés ehhez a magassághoz :)
2/4 anonim válasza:
Miért gondolják azt az emberek, hogy egy számnak kell "megmondania" azt, hogy jól nézzenek ki?! Minden a testi adottságokon múlik; tegyük fel hogy valaki lefogy 60kg-ról 54kg és igazán csinos lesz a másik ugyanennyi kilós ember is lefogy 54kg és rajta már ez a súly nem úgy oszlik el.Tűzz ki valami reálisabb célt, pl. 50kg (ha nagyon lefogysz akkor a menzeszed is elmaradhat. (nem a levegőbe beszélek tapasztalatból írom ezeket) Először célozd meg eszséges kajákkal és mozgással az 50kg-ot utána ha a tükörben lévő kép még nem az igazi akkor célozd meg a következő célt jelen esetben a 45kg (az egészséged érdekében nem ajánlom)
3/4 anonim válasza:
Én is kb olyasmi vagyok mint a amit te leírtál, én mondjuk meg vagyok magammal elégedve.
Ami segíthet az a szénhidrát diéta illetve ezt a kis "felesleget" sportolással is le lehet adni ill. izommá átalakítani
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat
2014. dec. 15. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!