Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj lesz, ha nem akarok több...

Baj lesz, ha nem akarok több szénhidrátot enni?

Figyelt kérdés
15/L vok, baj ha nem akarok több kenyeret, müzlit, krumplit és más szénhidrátot enni ? Rakjátok félre, hogy " növésbe vagy ", úgyis eszem gyümölcsöket, zöldséget és húst. Tehát baj, ha nem eszek több szénhidrátot ? Utálom őket !!! Ráadásul az energia gyümölcsökből , húsból és vizből jön, nem pedig sültburgonyából ....
2010. jan. 30. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Tanulj még :) A gyümölcs is szénhidrát.. És a szénhidrát nagyon fontos az agy számára.
2010. jan. 30. 23:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy a gyümi is az, éppen azért mondom, hogy AZT eszek
2010. jan. 30. 23:27
 3/9 anonim válasza:
26%
Nem légy már nyomi nem tudsz te is vajas kenyeret enni mint minden rendes ember?
2010. jan. 30. 23:36
 4/9 anonim válasza:
47%
15 évesen én imádtam az édességeket, mi történik ma??? te jó ég egy fagyi sem, egy csoki sem?? áh :/
2010. jan. 30. 23:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézz utána a paleolit táplálkozásnak. Érdekes lesz számodra.
2010. jan. 30. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:

"Nem légy már nyomi nem tudsz te is vajas kenyeret enni mint minden rendes ember?"

XDDD

Én is szeretem a vajas kenyeret,akkor rendes ember vagyok?:)

Ne aggódj.A pékáruk amúgy is sok túlfinomított lisztet,a müzlik sok répacukrot tartalmaznak.Ha elég gyümölcsöt,zöldséget eszel,semmi gond,azok közül is sok tartalmaz elég szénhidrátot.Ráadásul a fruktóz egészségesebb,mint a glükóz,mert segít egyensúlyban tartani a vércukor-szintedet.

Ha nem vagy vega,valószínűleg a fehérjebevitellel sem lesz gondod.

Amúgy energia igenis jön a sültburgonyából is,mégpedig nem kevés,főleg,ha zsiradékban sütik...sőt,ha az ember nem használja fel ezt az energiát,annak látható jelei vannak a körvonalakon...Tapasztalatból mondom:)

Különben irigyellek,jó Neked,hogy a természetes élelmiszereket szereted,én élek-halok az édességekért:(

2010. jan. 31. 01:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek tiszta szivből

1ébként a kis vajas kenyerest azt hiszem láttam már más kérdéseimnél is, erre csak azt tudom mondani h LOL

mindig próbálják elnyomni azt, aki vmit el akar érni

Kösz még 1xer mindenkinek, jah kivéve annak az 1nek

2010. jan. 31. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a szénhidrátot kellene kerülni, hanem annak egy biznoyos fajtáit.Nem sültkrumplit kell enni hanem barnarizst, hajdinát.Ezek is nagyon egészségesek.
2010. jan. 31. 12:57
 9/9 anonim válasza:

a "kis vajas kenyeres" vagyok :D

Am sztem nem láttál máshol mert most irtam először, de valszeg mástól vettem át:)

Am nem bántásból, csak hülyéskedek :)

2010. jan. 31. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!