Baj lesz, ha nem akarok több szénhidrátot enni?

"Nem légy már nyomi nem tudsz te is vajas kenyeret enni mint minden rendes ember?"
XDDD
Én is szeretem a vajas kenyeret,akkor rendes ember vagyok?:)
Ne aggódj.A pékáruk amúgy is sok túlfinomított lisztet,a müzlik sok répacukrot tartalmaznak.Ha elég gyümölcsöt,zöldséget eszel,semmi gond,azok közül is sok tartalmaz elég szénhidrátot.Ráadásul a fruktóz egészségesebb,mint a glükóz,mert segít egyensúlyban tartani a vércukor-szintedet.
Ha nem vagy vega,valószínűleg a fehérjebevitellel sem lesz gondod.
Amúgy energia igenis jön a sültburgonyából is,mégpedig nem kevés,főleg,ha zsiradékban sütik...sőt,ha az ember nem használja fel ezt az energiát,annak látható jelei vannak a körvonalakon...Tapasztalatból mondom:)
Különben irigyellek,jó Neked,hogy a természetes élelmiszereket szereted,én élek-halok az édességekért:(
Köszönöm mindenkinek tiszta szivből
1ébként a kis vajas kenyerest azt hiszem láttam már más kérdéseimnél is, erre csak azt tudom mondani h LOL
mindig próbálják elnyomni azt, aki vmit el akar érni
Kösz még 1xer mindenkinek, jah kivéve annak az 1nek

a "kis vajas kenyeres" vagyok :D
Am sztem nem láttál máshol mert most irtam először, de valszeg mástól vettem át:)
Am nem bántásból, csak hülyéskedek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!