Ehetek este is szénhidrátot, ha már nem fogyni akarok a tornával, hanem csak azt, hogy jobb alakom legyen? És néha finomított liszttel és cukorral készült kajákat is?
Figyelt kérdés
Már leadtam 8 kilót, eleinte szénhidrátszegény étrenddel, aztán meg 2,5 hónapja Rékára tornászom, szinte minden nap. Tetszik az eredmény, izmosabb lettem, formásabb. De pl pont Réka mondta a DVD-n, hogy 14 óra után ne együnk szénhidrátot, csak azt nem mondta, hogy aki fogyni már nem akar, arra is vonatkozik-e. Van még azért párna itt-ott és még messze vagyok a kitűzött célomtól, ezért kérdezem hogy a formásabb, izmosabb test eléréséhez kell-e még ilyen szigorúan figyelnem a bevitt szénhidrátra? Egyébként szinte csak teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret, tésztát eszem, de nem keveset, és néha egy kis kuglófot, vagy egyéb sütit, meg étcsokit is eszegetek.2010. máj. 16. 20:01
1/1 anonim válasza:
A sikeres fogyókúra titka a végleges életmódváltás. Vagyis nem nagyon változtathatsz a fentieken, különben visszahízod, amit lefogytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!