Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 évesen 178 cm és 88 kg....

16 évesen 178 cm és 88 kg. Valóban sok? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Többen mondták, hogy nem ártana fogynom. Nem érzem magamat olyan kirívóan kövérnek. Mit gondoltok? Tényleg sok ekkora magassághoz a 88 kg?
2010. jan. 26. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is ennyi voltam még tavaly.De sikerült leadni 10-15 kg-t.Sajnos ez nem nagyon látszott meg:S.Utána vissza is híztam,úgyhogy vigyázz ha lefogysz.Könnyen visszajön.:S
2010. jan. 29. 09:06
 12/15 anonim válasza:
kicsit sok, de ha nem érzed magad vele rosszul akkor ne foglalkozz azzal hogy mások mit beszélnek, lényeg hogy magaddal meg legyél elégedve.
2010. jan. 29. 14:08
 13/15 anonim válasza:
Én 178 cm (Lány) vagyok és 54kg, ami meg már túl vékonynak számít, de szerintem azért az ideális inkább olyan 65, max 70kg lenne! Persze ez attól is függ, hogy milyen alkat vagy, mire hízol stb. Lehetsz 178cm, 88kg, de szép nőies.
2010. jan. 29. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem és fogyhatnál. ez nagyon sok, ráadásul elferdülhet tőle a gerinced!! de ne fogyózz hanem válts életmódot! le a szénhidráttal
2010. jan. 29. 16:00
 15/15 anonim válasza:

Én 14 vagyok 178 cm 60 kg mégis nem vok olyan kövér csak egy elég erős körte formám van ami nagyon idegesít.de sztem ha jól érzed így magad akk nem kell fogynod!. mert pl engem senki nem cikiz mert kivívtam magamnak olyat amitől tisztelnek szóval sztem ez csak rajtad múlik.ha látszik h önbizalmad van akk békén hagynak!

Sok sikert bárhogy is döntesz

U.i:az oszt pedig ne foglalkozz!

2010. jan. 29. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!