Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 évesen 178 cm és 88 kg....

16 évesen 178 cm és 88 kg. Valóban sok? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Többen mondták, hogy nem ártana fogynom. Nem érzem magamat olyan kirívóan kövérnek. Mit gondoltok? Tényleg sok ekkora magassághoz a 88 kg?
2010. jan. 26. 20:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon attól függ, hogy milyen az alkatod.

Ha lány vagy, lehet hogy nőies az alakod, ezért látnak ducibbnak.

Én egyébként úgy tudom, hogy 178 cm-hez olyan 78 kg körülinek kéne kb. lenni.

2010. jan. 26. 20:25
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
sok
2010. jan. 26. 20:28
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Ember!

Én ugyanennyi voltam ennyi idősen. Sőt talán kicsit több is..(92-95) között.

Engem mindenki baszogatott, hogy kövér vagyok, meg hájas, dagadt...Pedig én sem néztem ki annak a tipikus MEDVEDISZNÓÁLLATNAK.

Leadtam olyan 10kg-t, de a helyzet nem változott, ugyanaz a dagadt gyerek maradtam, az idióták szemébe, aki voltam, pedig a testemen azért láccot a változás.

Én javaslom, hogy ha belekezdesz, akkor min. 10 kg-t dobj le magadtól, de ha bírod akkor mégtöbbet.

Am mindenki mondja hogy jobb lesz ha lefogysz...

Nos én semmi előnyét nem észleltem, ugyanolyan hamar fáradtam, ugyanúgy cseszegettek, csak szűk családi kör dícsért, hogy mennyit fogytam....

Tehát ha belekezdesz, akkor DRASZTIKUSAN! és úgy lesz értelme.

pl. egyik haverom 120 kg volt most nyáron, és szilveszterkor mikor találkoztam vele, egyszerűen alig ismertem meg, ledobott a gyerek 35 kg-t!!!!!!!

Nem betegség, meg semmi, nem halt meg senkije, egyszerűen azt mondta odafigyel arra, hogy mit mikor, és mennyit eszik.

2010. jan. 26. 20:29
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha fiú, ha lány, ez böszme sok... ha full szálkás lenne és fiú, akkor persze nem :D
2010. jan. 26. 20:39
 5/15 A kérdező kommentje:

Talán fogyókúráznom kellene. Erősebb vagyok, mint az átlag, de én szeretem. Mármint, hogy ilyen kerek vagyok...

Nos, ha többet kellene szerinted leadnom.. akkor 70-75 kg körül rendben van a dolog?

2010. jan. 26. 20:49
 6/15 anonim válasza:

hello,

én 17 vagyok (lány) én is 178 cm és 78-79kg.. már csak pár kg és sikerül visszahíznom:S pedig sikerült 67 kg-ig lemennem. Nagyon figyelj, ha sikerül lefogynod.. én am kezdtem elégedett lenni magammal, akkor abba a csapdába estem, hogy na, sikerült fogynom és megint elkezdtem zabálni meg a kollégium átka az, hogy be vagy zárva aztán csak eszel egész délután. Most kezdhetem el az egészet, így váltottam bérletet egy fitness teremben. Nem is drága, mármint diákoknak.. Sztem érdemes szétnézni ilyen téren, mert a diákok egész szép kedvezményeket kapnak. Ezenkívül szerencsétlenségemre széles a csípőcsontom meg széles vállaim vannak, de ez ellen sajnos nem tudok mit tenni.

2010. jan. 26. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
68 kg lenne számodra az ideális testsúly ha lány vagy. és ne drasztikus fogyókúrába kezdj, hanem az életmódváltást javaslom.
2010. jan. 28. 15:53
 8/15 A kérdező kommentje:
életmódváltás? :/
2010. jan. 28. 16:15
 9/15 anonim válasza:
sok
2010. jan. 28. 16:53
 10/15 anonim ***** válasza:
valóban nagy részt függ az alkatodtúl, de mindenképp sok. szerintem olyan 70 - 75 kg ra kéne fogynod
2010. jan. 28. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!