Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrával fogytatok...

Milyen fogyókúrával fogytatok le, hány kilóról hányra?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 07:40
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nah igen, az örök módszer. Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus. Nem rossz egyébként. Sokan esküsznek még a "sokszor keveset" módszerre is, ami szerint 3 óránként enni kell egy nagyon keveset, mert így az agy hozzászokik, hogy egész nap kap valamit enni a test és nem küldi ki azt az információt a szervezetnek, hogy raktározzon. Ennél fogva gyorsul az anyagcsere és megindul a fogyás.

Nem tudom, hogy milyen nemű a kérdező. Jellemzően a nőknél okoz gondot az ún. érzelmi evés. Nem azért eszik, mert éhes, hanem mert szomorú, vagy mert boldog, vagy unatkozik...Ilyenkor az ételhez való viszonyt kell megváltoztatni, ami elég nehéz, de sikerrel alkalmazható. Ilyen és még sok más hasznos tanácsot ad Paul McKenna könyve, a Le tudlak fogyasztani. Ez is életmódváltásra sarkall, ami hosszabb távon kifizetődőbb, mint a fogyókúrák. Én ezzel fogytam 10 kilót, minden éhezés nélkül. Egyszerűen csak megfogadtam az aranyszabályokat: akkor eszek, ha éhes vagyok, csak akkor, de akkor mindenképp...és befejezem az evést, amint érzem, hogy jóllaktam. Stb. Nagyon hasznos olvasmány. Sok sikert!

2010. febr. 1. 12:16
 12/12 anonim válasza:
Én egy hét alatt fogytam 3 kilót úgy hogy este 5 után már nem ettem és minden este mentem futni.
2010. febr. 2. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!