Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrával fogytatok...

Milyen fogyókúrával fogytatok le, hány kilóról hányra?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 07:40
1 2
 1/12 maundrel ***** válasza:
25%

nem tudom hogy komoly választ vársz e egy ilyen buta kérdésre ... (de az tuti hogy lesznek páran akik leugatnak)

[link]

[link] --- itt találsz pár fogyókúrát :S de amúgy tudod... google a barátod :P

2010. jan. 25. 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia!En ma kezdtem egy 3 hetes fogyokurat.A vital.hu-n megtalalod,allitolag 6-10 kilot lehet fogyni vele.Kivancsi vagyok,de mellette tornazom is itthon.3 het mulva kiderül.
2010. jan. 25. 09:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért lenne buta kérdés, ha valaki megkérdezi, melyik fogyókúra hozott valaki számára sikert!

Ha gyorsan akarsz fogyni méregteleníts, nem csak fogysz, de tisztít is, és tavaszra egy kis energiát is felszabadít benned! A gyors siker után pedig nagyobb lendülettel kezdhetsz bele egy más típusú diétába.:)

2010. jan. 25. 10:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én azt választottam, amit itt a legtöbben ajánlanak: az életmódváltást :) januártól csinálom, és a mérleg szerint alig fogytam pár dekát, viszont a méreteim (centiben) jóval kisebbek lettek :) pl. a hasam volt 77cm, és most 69 :) a fenekem még mindig nagyobb a normálnál, úgyhogy folytatom.

ja és először kétségbe estem h miért nem fogyok, de aztán rájöttem h napi 30-45 perc futás-lépcsőzés-biciklizés azért izmot is csinál, aminek nagyobb a tömege :)

2010. jan. 25. 10:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne buta kérdés????

Én akupunktúrás módszerrel fogytam 6 kilót (persze ez csak kiegészítés, mellette rengeteg zöldséget, gyümölcsöt ettem nasi helyett)

2010. jan. 25. 10:35
 6/12 maundrel ***** válasza:
55%
azért buta kérdés, mert fogyókúra.. a nevében is benne : "kúra" .. tehát egy ideig csinálok egy előírt étrendet .. aztán mikor befejezem visszatérek a régihez és megint hízok... ezért buta. ellentétben az "életmódváltással amit az egyik válaszoló is írt.. ha ezt csinálod akkor amit leadtál nem fogod visszahízni, mivel nem vonsz meg magadtól bizonyos dolgokat, és nem kúraszerűen csinálod. Amúgy meg én is csináltam fogyókúrát szóval nem a levegőbe beszélek anno egy éve a 90 napossal fogytam 63-ról 55-re..és nem jött vissza, de egy csomó izmomat elvesztettem..most meg teperek hogy visszaszerezzem. :S
2010. jan. 25. 11:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,írhattok még.És nem hinném,hogy buta kérdés volt...
2010. jan. 25. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
életmódváltással.
2010. jan. 25. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak annyit írok életmódváltás,azzal nem vagy kisegítve.

Én próbáltam a káposztaleves diétát,de attól csak pukiztam egyfolytában.

Számoltam a kalóriákat,de nem mindig itthon étkeztem ,hogy mérlegre dobjam a kaját,ezt is feladtam.

Lecseréltem a fehérkenyeret rozskenyérre,kéthetente eszem egy marék tésztát,fokozatosan csökkentettem a cukor bevitelt,kevesbbet nassoltam,majd teljesen elhagytam a nassolást.

Most úgy néz ki egy napom:Reggeli mindenképpen szénhidrát dús(álltalában szendvics korpás zsömléből)Tízóraira eszem édességet,nem a legjobb táplálék most a nyerő nálam(tejberizs),de ez változó.Ebédre normálisan kajálok levest 3 órakkor .Nem mindig uzsizom.Vacsi meg ami van.

Arra figyelek,hogyy az utolsó étkezésem,és a lefekvés között elteljen 3 óra.

Naponta tornázok,álltalában délután,de volt hogy délelőtt is és este is tornáztam .

Vannak bűnözős napok,ilyen volta tegnapi is(palacsintát ettem).

Lassú ütemben fogyok,5 hónap alatt 8 kiló.

Nem éhezem,nem fáradok olyan könnyen,nem fáj a fejem a cukor hiánytól,alacsonyabb lett a vérnyomásom,megszűnt a hasmenésem.

Ezek mind kínoztak még szeptemberben.

Több zöldség,és gyümölcs elkelne még,és folyadék is.Igyekszem ezeken változtatni.

2010. jan. 26. 09:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Én úgy fogytam le 10 kilót (74-ről), hogy egyszerűen megfeleztem az adagjaimat. :) Főleg vacsorára ettem kevesebbet, mint előtte; meg ugye nem nagyon nassoltam, maximum csak hétvégén a nagymamám sütijéből ettem egy keveset. :)

Esténként meg tornáztam 15 percet, tényleg nem többet. :)

Így pár hónap alatt lement rólam a 10 kiló, és bő egy évig nem is jött vissza, ráadásul semmiről nem kellett lemondanom, a csokit kivéve. Magam sem nagyon hittem, hogy ennyi elég volt, pedig tényleg. :))

Egyébként nemrégiben találtam egy ehhez nagyon hasonló, csak jobban kidolgozott fogyókúrát, a címe Murci módszer. Könnyű, mindent ehetsz, csak a régi jól bevált rendszer szerint (reggelire sokat, ebédre keveset, vacsorára szinte semmit, stbstb.), és nagyon sokat lehet vele fogyni (ráadásul a könyv sem hosszú, hamar el lehet olvasni és nem lehet belezavarodni. :))

2010. febr. 1. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!