Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogytatok eddig?...

Mennyit fogytatok eddig? Milyen fogyókúrával? Visszahíztátok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
62 kilóról 55-re (egyébként 163 centi vagyok, tehát alacsony), két hónap alatt, kalóriaszámolgatással és 2,5 óra intenzív sétával (naponta). Még hátra van két-három kiló, aztán fokozatosan megpróbálok beállni egy 1700-2000 kalóriás étrendre. További sok szerencsét a fogyós-társaknak! ;-)
2010. máj. 30. 00:14
 2/5 anonim válasza:
38%
7 napos dieta 30 kilo - nem hiztam vissza utana, csak most amikor abbhagytam a fogamzasgatlot.
2010. máj. 30. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
életmódváltás, 17 kiló 10 éve tartom.
2010. máj. 30. 00:56
 4/5 anonim válasza:
Én tavaly nyár elején kezdtem el futni, egész nyáron szinte minden nap mentem 6,5 kilométert. Aztán szeptembertől szüneteltettem. Februárban kezdtem újra. Kilóban nem fogytam semmit, stabilan ugyanannyi vagyok, viszont a combjaim sokkal vékonyabbak. És a fenekem is kisebb lett. Nem híztam vissza semmit. Igaz azóta is futok. De ugyanakkor emellett az étrendemen nem változtattam semmit. Eszem zsíros kaját, csokit mindent. ÉS mégsem hízom vissza. Szóval nekem jöhet bárki bármilyen csodaszerrel, csodadiétával sztem a futás a leghatékonyabb.
2010. máj. 30. 02:04
 5/5 anonim ***** válasza:

7 kg (66 kg-ról 59-re,és 170 centi vagyok),tavaly nyáron kezdtem el,egy dekát nem híztam vissza,kevés édesség,napi sok kis étkezés,mozgás,egészséges kaják:)

15/L

2010. máj. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!