Mennyit kellene még fogynom? Hány kilónak tippelnétek? 16/L
Figyelt kérdés
Nem írok adatokat ,mert az alapján úgy se lehet megmondani h kövér vagyok e.
Hájas vagyok?? 165 cm vagyok
Komolyan kérdezem,és nem leugató válaszokat várok,előre is köszi.Érdekel h ki hány kg-nak tippelne.
2010. jan. 25. 00:15
41/46 anonim válasza:
Szerintem pettyhüdt vagy nagyon, a lábadnak semmi alakja, és másnak se nagyon. Sovány vagy, izom semmi, a kis zsír meg lötyög. Kezdj el valamit mozogni, mert ez az alaktalanság ugyanolyan gáz, mint kövérnek lenni...
42/46 anonim válasza:
12:38 - Olvastad a kérdező hozzászólását korábban? VERSENYSZERŰEN SZERTORNÁZIK
43/46 A kérdező kommentje:
Tyűha! jó sok válasz gyűlt össze.Köszönöm mindenkinek h őszintén válaszolt.Tényleg sportolok,tudom ennek ellenére nem vok valami izmos.De sportolni mindig is fogok ,mert az csak segít.Köszi még egyszer mindenkinek.Akkor most elérulom hány kg vagyok : 48-49 kg,úgyh a többség jól tippelt :)
2010. jan. 25. 14:47
44/46 anonim válasza:
Szerintem pont jó az alakod, csak fura hogy a derekad arányában akkora mint a csípőd. Alma típusú alakod van:) szerintem hízzál egy kicsit a csípődre és a combodra tudom ezt így nem lehet de próbáld meg vagy tornázz a derekadra:)
45/46 anonim válasza:
előző vok amúgy 50-re tippeltem volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!