Mennyit kellene még fogynom? Hány kilónak tippelnétek? 16/L
Figyelt kérdés
Nem írok adatokat ,mert az alapján úgy se lehet megmondani h kövér vagyok e.
Hájas vagyok?? 165 cm vagyok
Komolyan kérdezem,és nem leugató válaszokat várok,előre is köszi.Érdekel h ki hány kg-nak tippelne.
2010. jan. 25. 00:15
1/46 anonim válasza:
Semennyit nem kell fogynod, csinos vagy.
2/46 anonim válasza:
Nem tűnsz egyáltalán kövérnek.
Sztem kb. 55 kg lehetsz.
3/46 anonim válasza:
hát elég érdekes alakod van, felül széles vagy alul pedig vékony ilyen V alak. de nem vagy hájas.
4/46 anonim válasza:
nem kell fogyni, kb 50kg, blokkolnám
5/46 anonim válasza:
hát ha tényleg te vagy a képeken akkor gratulálok :) nagyon jó alakod van. tán már tökéletes :) ne fogyj az felesleges hidd el nem szeretik a pasik a 40 kg-os lányokat.
7/46 anonim válasza:
Max 50 kg-nak tippelnélek. Miért kéne fogynod? Miért lennél hájas? Ha valaki ezt mondta, irigy. Ha te beszéled be magadnak, felejtsd el, amíg nem kötsz ki a klinikáb anorexiával. Csinos vagy, jó vagy így ahogy vagy :)
8/46 anonim válasza:
tudja a kiscsaj is hogy jó az alakja... ez csak önbizalom erösitö :)
9/46 anonim válasza:
max 50 kiló vagy és ne fogyózz :)
10/46 A kérdező kommentje:
Köszi az eddi válaszokat :)még jöhetnek tippek
00:28: Persze XD
00:33: Tudtam h valaki ezt fogja írni,de nem azért kérdeztem h növeljem az önbizalmamat.Valaki beszólt h kövér vagyok,és én sem tartom magam vékonynak,de más meg azt mondja h ne fogyjak.Szóval tanácstalan vagyok.Mindössze ezért kérdeztem.
2010. jan. 25. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!