Mennyit kellene még fogynom? Hány kilónak tippelnétek? 16/L
Figyelt kérdés
Nem írok adatokat ,mert az alapján úgy se lehet megmondani h kövér vagyok e.
Hájas vagyok?? 165 cm vagyok
Komolyan kérdezem,és nem leugató válaszokat várok,előre is köszi.Érdekel h ki hány kg-nak tippelne.
2010. jan. 25. 00:15
11/46 anonim válasza:
Dehogy vagy hájas! Max nem túl jó a derék-csípő arányod, elég egyenes a vonala, de ez nem háj, hanem adottság.
12/46 anonim válasza:
Aki beszólt, hogy kövér vagy, az hülye, legközelebb mondd a szemébe. Csinos nő leszel, jó az alakod, hagyd az ilyen idióták véleményét, ne foglalkozz velük. Nem kellene minden fiatalt anorexiába kergetni.
13/46 anonim válasza:
a 0:28 és 0:33-as is én vagyok XD ez egy jel most akkor muszáj lesz járnunk. aki meg azt mondta hájas vagy az hülye vagy csak szimplán irigy... :)
14/46 anonim válasza:
Én ennél szélesebb vagyok és 164 cm / 45 kg. Te is kábé ennyi lehetsz úgy gondolom. Nem kell fogynod semmit.
15/46 anonim válasza:
Szerintem sem kell fogynod, max. alakformálni. Az sose árt :) De fogynod felesleges. :) 17/L
16/46 anonim válasza:
Én inkább azt mondom hogy ne fogyózz, hanem sportolj, mozogj minél többet és még csinosabb leszel, még feszesebb... most is nagyon szexi vagy, de akkor megőrizheted az alakod.
17/46 A kérdező kommentje:
Köszi
Sportolok amúgy ,mostmár heti 5-ször,a derekam nyagyon zavar h ilyen széles és egybeolvad a csípőmmel.
00:52 : :D köszi,ari vagy.Akkor járunk? XD :p
2010. jan. 25. 01:09
18/46 anonim válasza:
hogyne járnánk ennyi percet vártam a válaszodra és csak így faképnél hagynál??? majdnem 25 perc is megvolt ááám. életem legszebb 25 percét rád áldoztam. szóval muszáj járnunk XD
19/46 anonim válasza:
A hátsó fényforrás miatti fényelhajlást is belekalkulálva (:D) a derék-csípő arányod 0.77 körül lehet - oldalnézeti kép nélkül nem lehet megmondani pontosan - , azaz szerintem tökéletes (állítólag 0.7 a legvonzóbb, de ízlések és pofonok).
A tippem 50 kg.
A "V" alak meg jó dolog, úszol?
20/46 anonim válasza:
01:19 csak nem egy unatkozó atom fizikus vagy??? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!